Áttekintő előzetesen a Curse of the Dead Gods

Nyakunkon már a Curse of the Dead Gods megjelenése, ezért a fejlesztők egy áttekintő előzetesben mutatják be nekünk aprólékosan, miről szól és hogyan működik a legújabb roguelike akciójáték.

A Passtech Games majdnem kereken egy évvel ezelőtt eresztette Steam Early Accessbe legújabb játékát, amivel mi is tettünk egy próbakört. A Curse of the Dead Gods a roguelike-játékok körét bővíti, a véletlenszerűséget és a halálos veszélyt egy labirintusszerű, elátkozott templom biztosítja. Hogy pontosan miről is szól és hogyan működik a játék, azt öt percen át vesézik ki most a fejlesztők a kedvünkért.

A teljes változatban három különböző, szörnyekkel és csapdákkal teli templom várja majd a játékosokat, meg persze a főellenfél, maga a Halál. A számtalan ellenfél mind sajátos harci stílussal érkezik, amit betanulhatunk, illetve különféle átkok és relikviák segítenek majd minket a harcban.

A Curse of the Dead Gods február 23-án hagyja el az early accesst, PC mellett pedig Xbox One-on, PlayStation 4-en és Nintendo Switchen is megjelenik.

0 komment - szólj hozzá!