Előzetest kapott a Szörnyella-előzményfilm

  • Írta: gorien
  • 2021. február 17.
  • Cooltúra
Link másolása
Több mint egy évvel azután, hogy először láttuk Emma Stone-t Szörnyella de Frásznak öltözve, a Disney végre előzetes formájában is megmutatta, mire számíthatunk a szőrmeőrült divatmegszállott korai éveit elmesélő filmtől.

Szörnyella de Frásszal először 1956-ban találkozhatott a világ Dodie Smith Száz meg egy kiskutya című regényében, de a figurát a Disney rajzfilmes, majd élőszereplős feldolgozása tette igazán híressé. Ha gyakran marcangolt titeket a kérdés, hogy Szörnyella miként vált azzá a dalmaták foltos bundájára áhítozó gonosszá, akit mind ismerünk, akkor a Disney most megválaszolja.

A Cruella inkább a Demónával rokon, mintsem a legtöbb Disney-remake-kel: az alkotás egyik mellékesebb szereplőjét teszi főszereplővé, és meséli el annak eredettörténetét. Így utazunk vissza az 1970-es évek punk-rock Londonjába, hogy Emma Stone alakításában megismerjük a divat világába még csak belekóstoló, de önmagát is pszichopatának bélyegző Szörnyellát. Ellenfelét, egy divatház fejét, Emma Thompson alakítja.

A Craig Gillespie rendezésében készült film premierje május 28-án lesz.

11.
11.
sloth
#9: ez semmi, most megy a profitmaximalizálás, hatalmas leépítések vannak a cégnél, miközben a bevétel a maximumon, igazából ennek sokkal kiasztóbb, mint az egyes mellékszereplők szexuális beállítotsága, de hát az sokkal felháborítóbb nemde?
9.
9.
user101
Most azt a diznit védjük aki szerint az nincs rendben, ha valaki nem politikailag korrekt vagy megsért egy embercsoportot vagy csak spontán túl sok fehér férfi játszik egy filmben, de ha kína pénzeli, akkor bármit átírnak, népcsoportokról felejtkeznek meg és elismerik, hogy nincs is Tibet ? Aha mindent értek... :)))
8.
8.
Ooorky
Szerintem nem eléggé színes a szereposztás.
Még a főszereplő is fehér. Pfujj.
7.
7.
balint23h
Hihetetlen, hogy erre van igény...
4.
4.
Nate Hope
Én eddig azt sem tudtam, hogy lesz ilyen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...