Előzetest kapott a Szörnyella-előzményfilm

Több mint egy évvel azután, hogy először láttuk Emma Stone-t Szörnyella de Frásznak öltözve, a Disney végre előzetes formájában is megmutatta, mire számíthatunk a szőrmeőrült divatmegszállott korai éveit elmesélő filmtől.
  • Írta: gorien

Kommentek

#16
#15: Így igaz! Szerinted nem az, szerintem igen. Attól még lehet számomra érdekes egy film és a benne szereplő színészek, hogy a kiadó/gyártó/forgalmazó/anyacég nevezd ahogy akarod, diktatórikus módszerrel vágja ki a filmekből/sorozatokból a másképpen gondolkodó színészeket! A náci németország is egy érdekes pontja a történelemnek (csakhogy maradjunk a Disney/Lukas szívcsakrájánál) tanultam róla, tanulok róla ettől még nem muszály szeretnem, és nyugodt szívvel tiltakozhatom a faji alapú megkülönböztetés ellen. Nem értem ezen mit nem lehet érteni. Jó étvágyat az ebédhez!
#15
#12: "tiltakozol" ellenük, mégsem tudnád őket kihagyni az életedből, szerintem ez nem épp a legjobb felfogás
#14
#6: Belelátni valamibe olyat ami nincs ott és még utalás sincs rá az finoman szólva sem ízléses dolog. Természetesen jogod van másnak értelmezni a szavaimat, pont úgy ahogy a Disney tette Gina Caranoval. Szép napot!
#13
#5: Bennem nincs harag, sem pedig gyűlölet, pusztán élek azokkal a lehetőségekkel amik által kifejezhetem nemtetszésemet a cenzorok és a véleménydiktatúrát alkalmazók ellen. Én egy tök videám fiatal vagyok. Szép napot!
#12
#10: Én nem írtam, hogy sz.r, és nem is köcs...tem. Amit leírtam abban benne van a tiltakozásom oka, hogy miért nem nézem majd moziban és miért nem támogatom ezeket a cégeket. A magam fajta fiataloknak nincs más tiltakozási eszköze, csak az amiket leírtam. Szerintem csak az nem érti, aki nem akarja, vagy az aki vakon és süketen tengeti életét a mindennapokban, nem akarva észre venni azt a véleménydiktatúrát ami az említett cégeket jellemzi. Most a facebook és a Twitter féle nulltoleráns cenzorokat már nem is említem. További szép napot!
#11
#9: ez semmi, most megy a profitmaximalizálás, hatalmas leépítések vannak a cégnél, miközben a bevétel a maximumon, igazából ennek sokkal kiasztóbb, mint az egyes mellékszereplők szexuális beállítotsága, de hát az sokkal felháborítóbb nemde?
#10
#2: ez egy szar, ezért letorrentezem, megmutatva, hogy lényegében én sem vagyok több babadüh, most jól megmondtad a köcsögöknek
#9
Most azt a diznit védjük aki szerint az nincs rendben, ha valaki nem politikailag korrekt vagy megsért egy embercsoportot vagy csak spontán túl sok fehér férfi játszik egy filmben, de ha kína pénzeli, akkor bármit átírnak, népcsoportokról felejtkeznek meg és elismerik, hogy nincs is Tibet ? Aha mindent értek... :)))
#8
Szerintem nem eléggé színes a szereposztás.
Még a főszereplő is fehér. Pfujj.
#7
Hihetetlen, hogy erre van igény...
#6
#2: Na megint a komcsi hergelés...
#5
#2: Úr Isten mennyi harag és gyűlölet tölti meg a szívedet. :O
#4
Én eddig azt sem tudtam, hogy lesz ilyen.
#3
#2: +1
#2
Ment rá a dislike, mint mindenre ami disney, netflix és egyéb véleménydiktatúrát alkalmazó szörnyvállalatra. És persze csak torrentezve nézve, egy fillért se kapjon a bohóc társaság.