No Man's Sky - már kiskedvencünk is lehet

  • Írta: gorien
  • 2021. február 17.
  • Letöltés
Link másolása
Ha túl üresnek találtad az űrt eddig, a No Man's Sky legújabb frissítése talán gyógyír lehet a bajodra. Mostantól mindenféle űrállatokat szelídíthetünk meg, hogy aztán társainkká és hasznos segítőinkké váljanak.

Tavaly ősszel az újgenerációs konzolokra is eljutott a No Man's Sky, a Hello Games játéka azonban még mindig nem ért el élettartama végére. Legújabb frissítésükkel a magányos űrkalandorokat célozzák: különféle idegen állatokat fogadhatunk be, és szelídíthetünk meg. A gondoskodást ráadásul meg is hálálják, számtalan feladat ellátásában segíthetnek.

Ezeket a lényeket akár tojáskoruktól kezdve nevelgethetjük, figyelemre és ételre van szükségük, és még tenyésztethetjük is őket – a szülőállatoktól az utódok megörökölhetnek egyes vonásokat. Új társainknak haszna is van, elküldhetjük őket bányászni, vadászni, veszélyt keresni, a méretesebb egyedeket pedig hátasként is használhatjuk. Gyárilag hat lényünk lehet egyszerre, de ezt a számot kitolhatjuk nanitok elköltésével.

A No Man's Sky játszható PC-n, Xbox One-on és Series X/S-en, valamint PlayStation 4-en és 5-ön is.

2.
2.
Ooorky
#1: A továbbfejlesztésre ott voltak az eladásból befolyt milliók, a játék fejlesztése során adott el mindent (amiket megjelenés után visszavásárolt).
Azóta visszatérő téma játékfejlesztői előadásokon, hogyan tud a sajtó tönkretenni egy játékot, klikkvadász címekkel és egymásra licitálással fake news téren.
1.
1.
Extol
Az NMS egy egyedülálló sikertörténete a játékiparnak. Az ahogy a jórészt saját hibájából kudarcba fulladt botrányos projektet Sean Murray anyagi egzisztenciáját kockára téve visszahozta a hamvaiból, ez majdhogynem filmbe illő sztori. Ha jól emlékszem még a házát, kocsiját is eladta, csakhogy fizesse a továbbfejlesztés költségeit.
Hitt benne és bejött neki, hihetetlen, hogy ennyi év után is jön hozzá ingyen tartalom. Helyébe bárki feladta volna, persze neki is kellett idő, mégis, emberileg elismerésre méltó a kitartása, nem hagyta magára a vásárlókat akik bizalmat fektettek a projektbe. Én is bíztam benne, köszi Sean, 333 órát tettem a játékba és élveztem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...