Rengeteg megkésett port érkezik idén Switchre

Óriásira duzzadt a Nintendo Switch játékkönyvtára a közelmúltban, ez a trend pedig idén sem változik majd. Számos régebbi klasszikust és újabb átiratot villantott a Nintendo az adásán, mi pedig csokorba szedtük őket.

Nem a Legend of Zelda: Skyward Sword HD lesz az egyetlen remaster idén, amire érdemes lesz odafigyelnünk - rengeteg korábbi cím kap a Switchen felújított változatot vagy csupán kései portot. 

Switchre tart a Miitopia

A 3DS szerepjátéka felújított formában költözik át Nintendo Switchre. A kipolírozott látvány mellett kapunk néhány új fícsört is: részletesebben személyre szabhatjuk a Mii-karaktereinket, és igazi lovag módjára még egy pacit is kapunk útitársként. Premier május 21-én.

Felújított változatot kap a Legend of Mana

Felturbózott látványvilággal érkezik modern platformokra a Mana-sorozat nagyszerű spin-offja, a Legend of Mana. A PC-re, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre érkező remaster június 24-én fut be.

Bemutatkozott a Ninja Gaiden: Master Collection

Minden nagyobb platformon átélhetjük újra Ryu Hayabusa kalandjait. A teljes trilógiát tartalmazó Ninja Gaiden: Master Collection június 10-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre.

Nyugaton is megjelenik a Famicom Detective Club

Idén két klasszikus nyomozósztori éled újra a Nintendo Switchen. A Famicom Detective Club: The Missing Heir és a The Girld Who Stands Behind alapos ráncfelvarrás és teljes angol lokalizáció kíséretében érkezik meg május 14-én.

Nyáron beesnek a Fall Guys babfigurái is

Jobb későn, mint soha alapon idén nyáron a Fall Guys: Ultimate Knockout is tiszteletét teszi a Nintendo hibridkonzolján. Reméljük, hogy nem maradnak el a tematikus kozmetikai cuccok sem!

Switchen is felfedezhetjük az Outer Wilds univerzumát

A 22 perces időhurokban rekedt univerzum titkait hamarosan feltárhatjuk Joy Connal a kézben is. Idén nyáron a Nintendo-fanokhoz is megérkezik az Outer Wilds.

Támadnak a zombik és a növények!

Komplett kiadásban érkezik Nintendo Switchre a Plants vs. Zombiers: Battle for Neighborville. Március 19-én kezdődik az összecsapás.

Switchen is megjelenik a Tales from the Borderlands

Miután ismét elérhetővé vált a konkurens platformokon a Tales from the Borderlands, ideje volt, hogy a Nintendo platformjára is megérkezzen a Telltale Games egyik legnagyszerűbb kalandja. Március 23-án indulunk Pandorára.

Extrákkal érkezik az Apex Legends

Eddig is tudtuk, hogy március 9-én Nintendo Switchre is megérkezik az Apex Legends, az viszont újdonság, hogy a hibridkonzol játékosait egy új kosztümmel, kéthetes dupla XP-vel és a szezonbérlet első harminc szintjével köszönti a Respawn csapata.

Áprilisban érkezik a SaGa Frontier Remastered

Némi vizuális ráncfelvarrással, kibővített történettel és egy új játszható hőssel érkezik Nintendo Switchre a SaGa Frontier Remastered. A premier április 15-én esedékes.

Felkel a sírból a Stubbs the Zombie

Idén tavasszal minden releváns platformon játszható lesz a Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse. Az eredeti Xbox kultklasszikusa március 16-án csoszog be PC-re, Xbox One-ra, Series X/S-re, PlayStation 4-re, PS5-re és Nintendo Switchre.

6 komment - szólj hozzá!