Futottak még a Nintendo Direct műsorán

  • Írta: szlav
  • 2021. február 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Elképesztően tartalmas volt a tegnap éjjeli Nintendo Direct, így még rengeteg friss hírrel és bejelentéssel tartozunk nektek. Lássuk, hogy milyen újdonságokkal szolgáltak még a pirosak!

A legnagyobb bejelentéseket, mint a The Legend of Zelda: Skyward Sword HD, a Splatoon 3 vagy a Mario Golf: Super Rush érkezését már önálló hírekben lehoztuk, illetve szót ejtettünk az idén érkező portokról és remasterekről is, de még tartozunk jó néhány bejelentéssel a tegnapi Nintendo Direct adásáról. Lássunk is hozzá!

Pyra és Mythra a Smash Ultimate névsorán

A Xenoblade Chronicles 2 hősei is csatlakoznak a Super Smash Bros. Ultimate harcosaihoz, mégpedig a Fighter Pass Vol. 2 részeként. Habár a Nintendo egyelőre nem mesélt részletesen az új hős(ök) képességeiről, úgy tűnik, hogy valójában egyetlen játszható karakterről lesz szó, így a harctéren egy gombnyomással válthatunk majd Pyra és Mythra közt - sőt néha még Rex is besegíthet. A harcosokhoz természetesen egy új, tematikus helyszín is dukál.

Mariós cuccokkal bővül az Animal Crossing: New Horizons

A Super Mario 35. születésnapja alkalmából Tom Nook is feltölti a készleteit. A február 25-én érkező ingyenes frissítéssel a Gomba Királyság kiköpött másává alakíthatjuk a szigetünket az új tárgyak és kosztümök segítségével.

Project Triangle Strategy - új SRPG a láthatáron

Vadiúj címet villantott a Square Enix a Nintendo Direct műsorán. A Final Fantasy Tactics vagy az Octopath Traveler nyomdokaiba lépő Project Triangle Strategy (nem végleges cím) demója már most tölthető az eShopról, de a végleges megjelenésre 2022-ig várnunk kell.

Star Wars: Hunters - arénajáték Switchen és mobilon

Jedik, sithek, rohamosztagosok, mandalóriak és wookie-k csapnak össze a Star Wars: Hunters harcterén. Habár az előzetes nem sokat árult el, a StarWars.com infói szerint egy valósidejű, csapatalapú arénajátékról lesz szó, amelyet ingyenesen játszhatunk majd Switchen vagy mobilon. A megjelenés az idei év folyamán várható.

Knockout City - kidobós felturbózva

A Mario Kart Live: Home Circuit alkotói valami teljesen másba vágták a fejszéjüket. A Knockout City egy csapatalapú akciójáték, ahol a hagyományos kidobós szabályait senki nem veszi komolyan. Megjelenés május 21-én PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Switchre. A játék mindenki számára ingyenes lesz.

Felsorakoznak a Monster Hunter: Rise szörnyei

A Monster Hunter: Rise legújabb előzetesében közelebbről is megismerhetjük a behemótokat, amik rettegésben tartják Kamura Village lakóit. Nem kell már túl sokat várnunk, hiszen március 26-án indul a vadászat. A legnagyobb rajongók még egy egyedi festésű Switchet is beszerezhetnek a játék mellé.

Szezonbérletet kap a Hyrule Warriors: Age of Calamity

Húszdolláros expanziós bérletre fizethetnek be a Hyrule Warriors: Age of Claamity rajongói. Az újdonságokat két hullámban, júniusban és novemberben kapjuk majd, s habár egyelőre nem tudni, hogy pontosan mit tartogat a csomag, az előzetes végén feltűnő lista szerint számos új karakterre, fegyverre, kosztümre pályára, kihívásra, képességre és ellenfélre készülhetünk.

Bemutatkozott a Samurai Warriors 5

És ha már a Warriors-játékoknál tartunk: újabb epizóddal bővül a széria szamurájos vonulata. A sengoku-korszakban játszódó epizód idén nyáron a már megszokott óriási csatákat hozza vadiúj animációkkal és szebb látványvilággal.

Dátumot kapott a No More Heroes III

Travis Touchdown következő kalandja sem lesz kevésbé eszement, mint az korábbiak: ezúttal idegen lényektől kell megvédenünk a világot, két fűnyírás közt. Még szerencse, hogy mindig nálunk lesz a Death Glove, melynek segítségével megzabolázhatjuk az árkádgépek mágikus erejét. A No More Heroes III augusztus 27-én érkezik Nintendo Switchre.

Májusban érkezik a World's End Club

Az érdeklődők már kipróbálhatták a World's End Club cliffhangeres demóját, a jó hír pedig az, hogy már nem kell sokat várnunk arra, hogy megtudjuk, mi lesz a világvégét túlélő gyerekek sorsa. A Danganronpa és a Zero Escape alkotóinak új játéka május 28-án érkezik PC-re és Nintendo Switchre.

Befutott a Bravely Default II utolsó trailere

Február 26-án debütál a Bravely Default II, de a Nintendo Direct jóvoltából lett még egy alkalmunk arra, hogy megcsodáljuk a fanatikus rajongótábornak örvendő JRPG új részét.

Neon White - démonirtás a mennyországban

Különös belsőnézetű lövöldét villantott az Annapurna Interactive. Nem csak a mennyekben munkáló orvgyilkos koncepciója a szokatlan, de az is, hogy a munkavégzéshez kártyákat használunk majd. A játék PC-re és Switchre érkezik az év vége felé.

Megjelent a Capcom Arcade Stadium

Örülhetnek az őszülő játékrajongók, a Capcom Arcade Stadium ugyanis 32 régi klasszikust hoz el Nintendo Switchre. A csomag máris tölthető az eShopról, ráadásul az 1943 - The Battle of Midwayhez ingyenes kóstolóként hozzáférhetünk.

DC Super Hero Girls: Team Power - összeállnak a DC hősnői

Metropolis városa ismét veszélyben van, de a DC középsulis szuperhőslányaira mindig lehet számítani. Még egy kis shopping és fotózkodás is belefér két bunyó közt! A DC Super Hero Girls: Team Power június 4-én érkezik Nintendo Switchre.

3.
3.
Aanash
A knockout city tetszik.
2.
2.
Geribácsi
Ez qrva nagy mázli, valóban ;)
1.
1.
A Samurai Warriors 5 jon a nagykonzolokra is es Steamre is szerencsere :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...