Mi a helyzet Rian Johnson Star Wars-trilógiájával?

Noha a 2017-es bejelentése óta jóformán semmit nem hallottunk Rian Johnson új Star Wars-trilógiájáról, a legutóbbi infók szerint a filmekről a nagy csend ellenére sem tett le a Lucasfilm.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#9
Szerintem is.Az Ébredő erőben behoztak egy új főgonoszt és elakarták vezetni a szálakat a Sithektől ezzel a Ren lovagos frakcióval.
Rian Johnson kinyírta Snoke-ot,aki akár egy érdekes karakter is lehetett volna.J.J. Abrams pedig annyira látványosan nem tudott ezzel mit kezdeni,hogy az egészet hagyta a p*csába és végül visszakanyarodott a Sithekhez és Palpatine-hoz.
#8
Hab
#5: Én is inkább Kennedy számlájára írom, hogy ekkora fostalicska lett az új trilógia. Semmi koncepció nem volt előre lefektetve. 9. rész forgatása közben se tudták eldönteni, hogy akkor mi legyen Rey-jel.
Szerintem amúgy a Rise of Skywalker volt az abszolút mélypont, és a Holiday Special-t szorosan követve a 2. legrosszabb SW film.
Waititi (nem tudom, hogy a hirben miért maradt le egy ti a nevéből) filmjére amúgy nagyon kiváncsi vagyok, mert szeretem a munkásságát. A többi mozi nem nagyon hoz lázba.
#7
Inkább ne... de komolyan! Koncentrálnának a sorozatokra helyette. Szerintem sokkal jobban ki lehetne fejteni a történetet és a karakereket mint egy 3 órás filmben. Ott az élő példa is, a Mandalorian sorozat! De nem, nem... inkább nyomassuk a ful kretént... ne halgassunk a népre... gyàrtsuk futószallagon a szart.
#6
#5: De legalább megkönnyebbülsz :-)
#5
#2: Szerintem se rossz rendező,ahogy J.J. Abrams se.Szerintem az új trilógia bukása se feltétlenül az ő saruk volt.Valószínüleg Kathleen Kenedy nagy ötlete volt,hogy 2 külön rendező írja a trilógiát,akik szerintem nem is nagyon beszélték át,hogy milyen irányba menjen a széria.
Az első 6 rész egy kerek egész volt a 9. rész viszont leköpi az első 6 részt.
Az új trilógiát így befejezve ahhoz hasonlítanám,mint amikor erőlködsz,hogy fingj egy recsegőset,de a végén csak beszarni sikerül.
#4
A baj annyi hogy akció orientált filmekben gondolkoznak.
A törtènet ès a karakterek nem számítanak.
#3
Ez a troll ne rendezzen Star Warst.
#2
Rian Johnson hiába jó rendező (a Tőrbe ejtve konkrétan a tavalyi év legjobb filmje), én biztosan nem engedném többet a Star Wars közelébe.
#1
Hát lehetne jó filmet csinálni, de amíg fontosabb benme hogy minden jelenetben mutatjassanak egy feketèt, leszbikust, erős női karaktereket akik fèrfiakat aláznak addig nem számítson senki jóra. Amugy tudom ajánlani a könyveket ha tènyleg jó sztorit akartok pl darth plageus, megtèvesztès leple, darth bane trillogia stb.