Befutott az új Mortal Kombat-film első trailere

  • Írta: fojesz
  • 2021. február 18.
  • Cooltúra
Link másolása
Április közepén debütál az új Mortal Kombat-film, így éppen ideje volt, hogy trailer formájában is lássunk belőle valamit. Az első előzetes nem finomkodik, és szépen végigveszi az ismerős arcokat is.

Az új Mortal Kombat-film főhőse egy Cole Young nevű MMA-harcos, aki valamiért Mortal Kombat-logóval a mellkasán születik. Hamar kiderül, hogy ez minden, csak nem jó: miután az Outworld uralkodója, Shang Tsung elküldi Sub-Zerót, hogy vadássza le, elkeveredik a földieket védelmező Raidenhez, aki egy csapatnyi harcos oldalán felkészíti a két világ közötti háborúra.

Az adaptáció április 16-án kerül mozikba, és szintén ekkor debütál az HBO Max kínálatában is. Az első trailer alapján a film egyáltalán nem finomkodik majd: kiderül, hogy mi történt Jax karjaival, Kano pedig puszta kézzel tépi ki egy ellenfele szívét, szóval nem volt kérdés, hogy az anyag a felnőtteknek szóló plecsnit kapja majd meg a korhatár-besorolásért felelős szervezetektől.

22.
22.
Nate Hope
#20: A Mortal Kombat egyik legfőbb jellemzője a túltolt brutalitás, nem értem hogyan lehet pont ezen fennakadni.
20.
20.
Aanash
#4: Hát nekem ez a trailer is elèggè durva.
Ha ez nem elèg vères, akkor nem tudom mi számít annak.
Igazi átütő brutális hatás?
Tènyleg arra van szüksèg hogy egy film minèl jobban a gyomrodba vágjon a brutalitásával?
Nekem már ez is sok.
19.
19.
#4: fura egy ízlésed van, ezzel most nem tudok egyetérteni, szinte semmivel sem amit írtál. Ennél sokkal sokkal fosabb trailerrel is jöhettek volna elő, sztem elég korrektnek tűnik az egész.
18.
18.
#17: Április közepén debütál az új Mortal Kombat-film, így éppen ideje volt, hogy trailer formájában is lássunk belőle valamit. Az első előzetes nem finomkodik, és szépen végigveszi az ismerős arcokat is.
Az új Mortal Kombat-film főhőse egy Cole Young nevű MMA-harcos, aki valamiért Mortal Kombat-logóval a mellkasán születik. Hamar kiderül, hogy ez minden, csak nem jó: miután az Outworld uralkodója, Shang Tsung elküldi Sub-Zerót, hogy vadássza le, elkeveredik a földieket védelmező Raidenhez, aki egy csapatnyi harcos oldalán felkészíti a két világ közötti háborúra.

Az adaptáció április 16-án kerül mozikba, és szintén ekkor debütál az HBO Max kínálatában is. Az első trailer alapján a film egyáltalán nem finomkodik majd: kiderül, hogy mi történt Jax karjaival, Kano pedig puszta kézzel tépi ki egy ellenfele szívét, szóval nem volt kérdés, hogy az anyag a felnőtteknek szóló plecsnit kapja majd meg a korhatár-besorolásért felelős szervezetektől.
17.
17.
Onion
Ezt fogják majd mozikban adni?
16.
16.
delphijos
Nekem bejött ez a trailer. Persze a film ettől még nem biztos hogy jó lesz, de egyelőre bizakodó vagyok.
15.
15.
JohnSpartan
#13: Sajnàlom mert egy ilyen kultuszfilmremake-et szivesen támogatnék.
14.
14.
Harkat
Egy kicsit szuperhősös beütése van, remélem azért marad a viadal feeling is. Nem csak össze eresztenek mindenkit a film végére.
Minden esetre rég vártam már így filmet.

Amúgy az a medvedisznóember a végén ki/mi? :D
13.
13.
Nate Hope
#12: Az HBO Max elvileg az év második felében érkezik hozzánk.
12.
12.
godach
#11: Ez engem is érdekelne, mert Hbogo van, de max nincs. Viszont, szeretném támogatni őket egy vagy akár két vásárlással is.
11.
11.
JohnSpartan
Nah végre! Már egy ideje megvolt minden összetevő egy jó adapzációhoz. És a trailer-ről eddig csak jót tudok mondani. Jöhet!

Már csak arra lennék kiváncsi hogy lehet itthon majd megnézni? (Nem torrent)
10.
10.
godach
#9: Igazából nekem pont azért tetszett annyira a trailer, mert bár nem tartom magam mk fanatikus ak, minden részével játszottam. Olyanokkal is, mint a shaolin monks vagy a Mortal Kombat Special Ops.
Ez a trailer viszont még így is rengeteg újdonságot hozott, amit soha nem láttam eddig, de simán belefér az univerzumba. Ilyen, amikor a kertben felveszi scorpion a kötélre kötött (kis ásót?) amiből ugye később az ikonikus csákjája lesz (jeróvörhír) vagy amikor Sub-Zero megvágja az ellent és a kifröccaenő vér megfagy majd tőrként használja. Komolyan mondom, már most megvette kilóra az egész és azért vagyok bizakodó, mert szerintem aki sosem hallott a játékról (van ilyen?) az is érteni fogja a filmet.
9.
9.
DarkLord
Nekem ez volt az első film,mármint az első része, amit premier vetítés után azonnal néztem újra a következő vetítésen :D Még mai napig meg van a jegyem, mint relikvia...akkori korban igenis jónak számított a MK első része. Mai szemmel természetesen már elég gagyinak tűnhet, de nem így kell hozzáállni. Meg, akkor ugye tombolt a MK láz a játéktermeknek köszönhetően , szerintem azidőben nem is volt sokkal népszerűbb játék a termekben, míg más gépeknél pár ember állt a MK előtt egész nap hatalmas tömeg gyülekezett.

Szerintem jó lesz ez a film és nem csak a rajongóknak, hanem külsősöknek is majd megállja a helyét. A technika rengeteget fejlődött és nagyon brutálisan megtudják oldani a jeleneteket, amit régen még csak amatőr módon tudtak kivitelezni. Én várom.
8.
8.
Nate Hope
#4: Azért várd ki a végét, egy pár perces előzetes alapján még felesleges ítéletet mondani :D
7.
7.
godach
Én nem szeretném túltolni a kommentem és a rajongás, mert ennek negatív hatása is lehet de:
20-25x megnéztem egymás után ezt a trailert és azt mondom, hogy egy adaptációnak ilyennek kell lennie.
A Legacy (websorozat) nekem olyan magasra tette a mércét, hogy azt hittem hogy soha nem tudja felülmúlni semmi sem. Most sem érzem, hogy ez jobb lenne, de simán lehet olyan jó.
Amit eddig láttam, nekem nagyon tetszik.
6.
6.
Tibi80
Nagyon várós bárkinek szerintem, aki nem csak a kákán a csomót keresi.... látványos volt a trailer, és érdekesnek tűnik a film így elsőre, nyilván nem fogja megváltani a világot, de nem is ez a dolga..hanem hogy szórakoztasson, amíg leül elé az ember.. szerintem ezt maximálisan hozza... :)
5.
5.
A Fénybenjáró
Engem megvett kilóra. A '95-ös film gyerekkorom legmeghatározóbb filmélménye (értsd: kb. 400-szor megnéztem a kazettát), úgyhogy én a siránkozás helyett, inkább örülök neki, hogy kapunk egy új filmet, ami szerintem nagyon is jónak ígérkezik. Hiroyuki Sanada mint Scorpion pedig valami hatalmas, tökéletes választás!
4.
4.
RebornSoul
Engem annyira nem győzött meg az előzetes. Szerintem a Mortal Kombat akkor működik a legjobban, ha folyamatosan egyensúlyozik a komolyság és az önreflektív humor között, ami segít befogadhatóbbá és végső soron hihetőbbé tenni az egyébként roppant furcsa, egymástól jelentősen elütő karaktereket, így pedig magát a központi történetszálat is.

Ebben az előzetesben azonban csak a görcsös komolykodás (vagy komolykodni akarás megy), egyetlen egy ellőtt poénnal a trailer zárójelenete után - az említett komolykodás ellenére viszont mégsem érzek a kedvcsináló által semmilyen mértékű feszültséget.

Emellett hiába mondták, hogy R-rated / 18-as lesz a film, a videóból ítélve rendkívül vérszegénynek és visszafogottnak érződik - nem csak Mortal Kombatos mércével mérve, hanem úgy alapjáraton. A vágások, csonkolások, ütések a helyükön vannak, de a vérfürdő, az utólagos effektek, amelyeknek ezen mozdulatokat kellene követni, mintha hiányoznának és így egyiknek sincs meg az igazi, átütő, brutális hatása.

Plusz nagyon ilyen fan-service / fan-film szagúnak érződik számomra az egész azzal, hogy belemondja mindegyik karakter a kamerába a nevét, mint kiscsoportosok az óvodában a tanító néninek... a végén elhangzó Get Over Here-ről már nem is beszélve, ami elég fura volt.
3.
3.
zakkantlaci
A trailer impozánsnak tűnik. Várom szeretettel a filmet, adja az ég, hogy jó legyen. Plusz az MK Legacyból legalább egy ismerős arcot láttam. Get over here!
1.
1.
Nate Hope
Az előzetes alapján még az is lehet, hogy jó film lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...