Befutott az új Mortal Kombat-film első trailere

Április közepén debütál az új Mortal Kombat-film, így éppen ideje volt, hogy trailer formájában is lássunk belőle valamit. Az első előzetes nem finomkodik, és szépen végigveszi az ismerős arcokat is.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#22
#20: A Mortal Kombat egyik legfőbb jellemzője a túltolt brutalitás, nem értem hogyan lehet pont ezen fennakadni.
#20
#4: Hát nekem ez a trailer is elèggè durva.
Ha ez nem elèg vères, akkor nem tudom mi számít annak.
Igazi átütő brutális hatás?
Tènyleg arra van szüksèg hogy egy film minèl jobban a gyomrodba vágjon a brutalitásával?
Nekem már ez is sok.
#19
Törölt felhasználó
#4: fura egy ízlésed van, ezzel most nem tudok egyetérteni, szinte semmivel sem amit írtál. Ennél sokkal sokkal fosabb trailerrel is jöhettek volna elő, sztem elég korrektnek tűnik az egész.
#18
#17: Április közepén debütál az új Mortal Kombat-film, így éppen ideje volt, hogy trailer formájában is lássunk belőle valamit. Az első előzetes nem finomkodik, és szépen végigveszi az ismerős arcokat is.
Az új Mortal Kombat-film főhőse egy Cole Young nevű MMA-harcos, aki valamiért Mortal Kombat-logóval a mellkasán születik. Hamar kiderül, hogy ez minden, csak nem jó: miután az Outworld uralkodója, Shang Tsung elküldi Sub-Zerót, hogy vadássza le, elkeveredik a földieket védelmező Raidenhez, aki egy csapatnyi harcos oldalán felkészíti a két világ közötti háborúra.

Az adaptáció április 16-án kerül mozikba, és szintén ekkor debütál az HBO Max kínálatában is. Az első trailer alapján a film egyáltalán nem finomkodik majd: kiderül, hogy mi történt Jax karjaival, Kano pedig puszta kézzel tépi ki egy ellenfele szívét, szóval nem volt kérdés, hogy az anyag a felnőtteknek szóló plecsnit kapja majd meg a korhatár-besorolásért felelős szervezetektől.
#17
Ezt fogják majd mozikban adni?
#16
Nekem bejött ez a trailer. Persze a film ettől még nem biztos hogy jó lesz, de egyelőre bizakodó vagyok.
#15
#13: Sajnàlom mert egy ilyen kultuszfilmremake-et szivesen támogatnék.
#14
Egy kicsit szuperhősös beütése van, remélem azért marad a viadal feeling is. Nem csak össze eresztenek mindenkit a film végére.
Minden esetre rég vártam már így filmet.

Amúgy az a medvedisznóember a végén ki/mi? :D
#13
#12: Az HBO Max elvileg az év második felében érkezik hozzánk.
#12
#11: Ez engem is érdekelne, mert Hbogo van, de max nincs. Viszont, szeretném támogatni őket egy vagy akár két vásárlással is.
#11
Nah végre! Már egy ideje megvolt minden összetevő egy jó adapzációhoz. És a trailer-ről eddig csak jót tudok mondani. Jöhet!

Már csak arra lennék kiváncsi hogy lehet itthon majd megnézni? (Nem torrent)
#10
#9: Igazából nekem pont azért tetszett annyira a trailer, mert bár nem tartom magam mk fanatikus ak, minden részével játszottam. Olyanokkal is, mint a shaolin monks vagy a Mortal Kombat Special Ops.
Ez a trailer viszont még így is rengeteg újdonságot hozott, amit soha nem láttam eddig, de simán belefér az univerzumba. Ilyen, amikor a kertben felveszi scorpion a kötélre kötött (kis ásót?) amiből ugye később az ikonikus csákjája lesz (jeróvörhír) vagy amikor Sub-Zero megvágja az ellent és a kifröccaenő vér megfagy majd tőrként használja. Komolyan mondom, már most megvette kilóra az egész és azért vagyok bizakodó, mert szerintem aki sosem hallott a játékról (van ilyen?) az is érteni fogja a filmet.
#9
Nekem ez volt az első film,mármint az első része, amit premier vetítés után azonnal néztem újra a következő vetítésen :D Még mai napig meg van a jegyem, mint relikvia...akkori korban igenis jónak számított a MK első része. Mai szemmel természetesen már elég gagyinak tűnhet, de nem így kell hozzáállni. Meg, akkor ugye tombolt a MK láz a játéktermeknek köszönhetően , szerintem azidőben nem is volt sokkal népszerűbb játék a termekben, míg más gépeknél pár ember állt a MK előtt egész nap hatalmas tömeg gyülekezett.

Szerintem jó lesz ez a film és nem csak a rajongóknak, hanem külsősöknek is majd megállja a helyét. A technika rengeteget fejlődött és nagyon brutálisan megtudják oldani a jeleneteket, amit régen még csak amatőr módon tudtak kivitelezni. Én várom.
#8
#4: Azért várd ki a végét, egy pár perces előzetes alapján még felesleges ítéletet mondani :D
#7
Én nem szeretném túltolni a kommentem és a rajongás, mert ennek negatív hatása is lehet de:
20-25x megnéztem egymás után ezt a trailert és azt mondom, hogy egy adaptációnak ilyennek kell lennie.
A Legacy (websorozat) nekem olyan magasra tette a mércét, hogy azt hittem hogy soha nem tudja felülmúlni semmi sem. Most sem érzem, hogy ez jobb lenne, de simán lehet olyan jó.
Amit eddig láttam, nekem nagyon tetszik.
#6
Nagyon várós bárkinek szerintem, aki nem csak a kákán a csomót keresi.... látványos volt a trailer, és érdekesnek tűnik a film így elsőre, nyilván nem fogja megváltani a világot, de nem is ez a dolga..hanem hogy szórakoztasson, amíg leül elé az ember.. szerintem ezt maximálisan hozza... :)
#5
Engem megvett kilóra. A '95-ös film gyerekkorom legmeghatározóbb filmélménye (értsd: kb. 400-szor megnéztem a kazettát), úgyhogy én a siránkozás helyett, inkább örülök neki, hogy kapunk egy új filmet, ami szerintem nagyon is jónak ígérkezik. Hiroyuki Sanada mint Scorpion pedig valami hatalmas, tökéletes választás!
#4
Engem annyira nem győzött meg az előzetes. Szerintem a Mortal Kombat akkor működik a legjobban, ha folyamatosan egyensúlyozik a komolyság és az önreflektív humor között, ami segít befogadhatóbbá és végső soron hihetőbbé tenni az egyébként roppant furcsa, egymástól jelentősen elütő karaktereket, így pedig magát a központi történetszálat is.

Ebben az előzetesben azonban csak a görcsös komolykodás (vagy komolykodni akarás megy), egyetlen egy ellőtt poénnal a trailer zárójelenete után - az említett komolykodás ellenére viszont mégsem érzek a kedvcsináló által semmilyen mértékű feszültséget.

Emellett hiába mondták, hogy R-rated / 18-as lesz a film, a videóból ítélve rendkívül vérszegénynek és visszafogottnak érződik - nem csak Mortal Kombatos mércével mérve, hanem úgy alapjáraton. A vágások, csonkolások, ütések a helyükön vannak, de a vérfürdő, az utólagos effektek, amelyeknek ezen mozdulatokat kellene követni, mintha hiányoznának és így egyiknek sincs meg az igazi, átütő, brutális hatása.

Plusz nagyon ilyen fan-service / fan-film szagúnak érződik számomra az egész azzal, hogy belemondja mindegyik karakter a kamerába a nevét, mint kiscsoportosok az óvodában a tanító néninek... a végén elhangzó Get Over Here-ről már nem is beszélve, ami elég fura volt.
#3
A trailer impozánsnak tűnik. Várom szeretettel a filmet, adja az ég, hogy jó legyen. Plusz az MK Legacyból legalább egy ismerős arcot láttam. Get over here!