A Rage 2 is ingyen bezsebelhető most az Epicen

  • Írta: gorien
  • 2021. február 19.
  • Akció
Link másolása
Ezen a héten az Epic Games Store két ajándékkal is készült. Egyrészt a driftelés királyaivá válhatunk az Absolute Driftben, másrészt egy veszélyekkel teli, posztapokaliptikus pusztának vághatunk neki a Rage 2-ben.

Ahogy azt a múlt héten már beharangozta az Epic, ezúttal (azaz február 25-ig) két játékot is a könyvtárunkhoz adhatunk ingyen. Az egyik az id Software és az Avalanche Studios posztapokaliptikus, nyíltvilágú lövöldéje, a Rage 2, a másik pedig az Absolute Drift, a Funselektor Labs letisztult látványvilágú driftelős játéka.

A jövő héten ismét csak egy játékra számíthatunk. A Failbetter Games alkotta Fallen London-univerzum ismeretlen vizeire tehetünk majd kirándulást a Sunless Sea-vel, ahol a felfedezés és a halál kéz a kézben jár.

6.
6.
Nando
#2: Minden túlzás nélkül mondom, hogy miattad hagytam el a Gk-t, hozzászólni nem sokszor tettem, kinek van erre nap-mint-nap ideje (neked)?, de azért olvasgattam a GK-t és a hozzászólásokat. Te minden poszt alatt nyomod ez a fogyatékos, toxikus hozzászólásaidat, ha kérdeznek, ha nem - éveken keresztül! Érthetetlen, hogy a Gk miért nem bannol ki a frászba.

Komolyan mondom, véletlenül keveredtem ide, talán google ajánlotta reggel a cikket, de téged nem lehet kiirtani innen, azt hittem agyvérzést kapok, annyira felhúztam magam reggel.
Ez az én szegénységi bizonyítványom...

Nyilvánvalóan egy szánni való nyomorult vagy az életben, annyian megmondták már rajtam kívül, a GK meg teljesen megérdemel téged, mert kb. egy személyben mérgezted meg ezt a közösséget - üzemeltetők meg csak nézik. :/
5.
5.
crytek
#4: Bundlezodni fog ez hamarosan szóval ne pánikolj
4.
4.
Perseus84
#2: Sirsz h nem az istenitett steamedre jon ingyen mi?
2.
2.
crytek
#1: Kéne ,de nem a legalja helyre
1.
1.
br1Koo
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...