PlayStation 5-re is megérkezett a The Sinking City

Ugyan a The Sinking City körüli jogvita még mindig tart, a fejlesztők PlayStation 5-re is elhozták ma a játékukat. Csakhogy mivel ennek a kiadói is ők, a már szokásosnak mondható, PlayStation 4-ről ingyenesen upgrade-elős gyakorlat most nem játszik.

A The Sinking City 2019-ben jelent meg, a Frogwares lovecrafti játékának diadalmenete azonban nem sikerült kimondottan fényesre.

A fejlesztő és a kiadó összekapott a jogdíjakon, ezért a játék eltűnt a digitális boltokból tavaly, és csak idén kezdték el visszavezetni egy bírói határozat miatt. És habár az ügy még mindig nem rendeződött teljesen, jó hír, hogy a fejlesztők ma PlayStation 5-re is megjelentették a játékukat.

A rossz hír, hogy ezt, a fentebb tárgyalt okok miatt, a Frogwares már maga adta ki, amit azt jelenti, hogy hiába rendelkezik már valaki a játékkal PlayStation 4-en, azt nem tudja ingyenesen a PlayStation 5-re is upgrade-elni, hanem külön meg kell vennie.

A PlayStation 5-ös változat egyébként 60 fps-t és natív 4K-s felbontást ígér, továbbá feljavított grafikát és DualSense-támogatást is. A The Sinking Cityhez emellett egy Deluxe Edition is megjelent, ami számtalan DLC-t is tartalmaz az alapjátékon túl.

3 komment - szólj hozzá!