Launch traileren a Persona 5 Strikers

Karnyújtásnyira vagyunk a Persona 5 várva-várt folytatásától, hiszen jövő hét kedden végre megjelenik a Strikers, és éppen ezért most egy kicsit felpörgeti a játék marketingkampányát az Atlus.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#9
Az P5 a generáció egyik legjobb játéka. Ha szereti vki, ha nem, akkor is az. A Royal meg még rá is tesz egy lapáttal.
#8
Alig várom, hogy játsszak vele.
#7
#3: Sajnos pont az első 10-15 óra talán a legrosszabb része a játéknak. Egy nagyon kötött extra hosszú tutorial, ami az alapokat elmagyarázza, de semmi olyan amitől hátast dob az ember. Viszont utána, ahogy tisztában vagy az alapokkal és lassan elengedi a játék a kezed, hihetetlenül egyedi és érdekes lesz. A sztori és harcrendszer még 80 óra után is komoly fordulatot vesz vagy új elemeket rak bele, de ha maga a stílus sem tetszett, akkor valószínüleg nem a te játékod.
#6
#2: Birom a japanokat, kb az egyetlen azsiai nep, akiktol nem fordul ki a gyomrom, es nem kap el zsigeri gyulolet. Ha lesz ra lehetosegem, kiprobalom. Koszonom a valaszodat! :)
#5
Nekem pont a P5 volt az a cím amire azt mondom hogy már ezért megérte a PS. De persze megértem ha van akinek nem jön be. Nekem meg pl. a Souls like játékokhoz nincs türelmem. A Strikes egész más stílus amúgy, kicsit félrevezető folytatásnak nevezni.
#4
#3: Szerintem egyszer probald ki a persona 5 royalt, mert nagyon sok dolgot orvosol az 5-ben amitol az idegorlo es monoton volt, teljesen mas elmeny.
#3
Amikor megjelent a Persona 5, volt itt egy pár fórumtárs akik annyit áradoztak róla, hogy gondoltam mit veszithetek, kipróbálom.
Kb. 10-15 órát birtam és utána eladtam.
Szerintem elég megosztó, vagy imádják, vagy utálják (talán kicsit erős rá). Nekem legalábbis nem jött be sem a stilus, sem a harcrendszer, sem a történet.
De ennek ellenére valahol értékelem és értem, hogy sokaknak tetszik a látványos JRPG. Lehet csak nem adtam neki elég időt....
#2
#1: Most játszom a Persona 5 Royalt. Korábbi részeket nem ismertem.
Nem éppen időbarát játék. 60 óra van benne eddig és talán a sztori felénél járhatok. Nem hiszem, hogy túl sok "mellékes" dolgot csinálok, mert adott, hogy napról napra haladsz és a napokon belül adott számú dolgot tehetsz. A dungeon-ökben pedig nem nagyon grindoltam sosem, ami ellenfél elém kerül, azzal harcolok, de aki nem támad meg, azt én sem nagyon szoktam. A harcok körökre osztottak, de pörgősek és rövidek. Lehet a karaktereket valamenyire előre programozni, úgyhogy ez a része még automatizálható is.
Úgyhogy elég tömény a játék és nagyon sokmindennel meg van tömve.
Nekem nagyon tetszik eddig. A sokszor szándékosan minimalista, elnagyolt grafika jól visszaadja a zsúfolt tokyoi hangulatot.
Akitől nagyon távol áll a jelenkori japán kultúra és nem bírt sosem végignézni egy animét, annak valószínűleg nem fog bejönni. Ellenkező esetben egy nagyon érdekes élmény lehet és jó betekintést ad a japán néplélekbe.
#1
Kar, hogy Nyarlako nincs itt, pedig kivancsi lettem volna a velemenyere errol a cuccrol. Az elozoeket nem ismerem, viszont aki igen az odakat zeng a Personakrol. Ez is csak azert fogta meg a figyelmemet, mert h'n's szintu a harcrendszer, az elozoek meg ha jol tudom, korokre osztott fightos cumok.