Felújított változatot kap a Diablo II

Régóta pletykáltak róla, tegnap éjjel pedig hivatalosan is megerősítették, hogy készül a Diablo II: Resurrected, a klasszikus akció-szerepjáték remasterelt kiadása. A felújított változat PC-n és konzolokon is tiszteletét teszi majd.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#37
#34: Jólvan, felfogtuk, gyöpös/ostoba barom vagy, lehet lapozni.
#36
Hmmm.. Tenyleg erdekes a fejszerkezete a noi karaktereknek. Le is mondtam az elorendelesemet az elobb inkabb. Ezek utan jobb is ha inkabb kivarom hogy vegul mi fog kisulni belole egeszen pontosan... A varazslono a legijesztobb, mintha tajfoldrol jott volna...:-)))
#35
#34: Főnök te elolvastad amit írt a 12es komment? Idézek egy részt : hanem nagymellű amazonokra vagyunk kíváncsiak,

Ne gyere nekem ezzel az álszent dumával,hogy általános szépérzék, vannak ilyen arcú nők, egy groteszk világba meg pláne leharcoltak az emberek, ezerszer kilett mondva már, hogy ez a túlzott idealizált testkép amit az összes létező ponton öntenek az emberre káros a nőknek, de a férfiaknak is, és itt van rá a példa, hogy mennyire, mert azon kivagytok akadva, hogy egy karakter akit 50 pixelen látsz a játék 95%ában kicsit férfias arcú és nem gal gadot copypaste
#34
#30: Milyen logikai bukfenccel jutott el maga az alapvető szépérzéktől, lásd ne legyen férfiaarca egy nőnek az erekciót kiváltó erotikus tartalom iránti elvárás megállapításáig?
Ezért nem szeretem a szélsőséges embereket.
#33
#32: Pedig még pornhub se volt :D
#32
Anno mondjuk tényleg nem volt vita azon, hogy szép a nő, vagy nem - így diablo téren...
#31
#12: Értem, őszinte részvétem ha egy videojátéktól az az egyik igényed, hogy csilingeljen a nadrágod a női karakterektől. Szerintem egy ilyen környezetben ahol ez játszódik maximálisan passzol, hogy csúnyábbak az emberek
#30
#12: Értem, őszinte részvétem ha egy videojátéktól az az egyik igényed, hogy csilingeljen a nadrágod a női karakterektől. Szerintem egy ilyen környezetben ahol ez játszódik maximálisan passzol, hogy csúnyábbak az emberek
#29
Elhozhatnák konzolra a Median XL-t...bár az csak egy álom marad, félek hogy az eredeti D2 nem fog tudni egyedül megállni a lábán ennyi év után, de ki tudja. Ami a karakterek kinézetét illeti, nem biztos hogy baj az ha valami újat is látunk, felőlem pl. lehet a barbár alacsony, amazon férfias, a DH meg félkarú, Sactuary egy kemény hely tele mindenféle lényekkel.
#28
#27: Teljesen vállalható volt a 640*480, persze miután tolta valaki a nagyobb felbontáson utána pocsék volt.
Anno rommá játszottuk, de nincs az az Isten, hogy még egyszer elővegyem.
#27
Hab
#25: Én is ott voltam, de akkor biztos más emberekkel beszéltünk :) Őszintén szólva engem annyira nem zavart a 640x480. Azonnal belevetettem magam, ahogy megkaparintottam a játékot, és teljesen elmerültem. Nyilván 800x600-ban valamicskével jobb volt, de nem sokkal.
#26
Azért remélem nem Baal run-okkal kell felhúzni a karaktert meg Tristrun, Tombrun stb. , mert az így 40 felett nekem már nem menne :D Az online részébe belenyúlhatnának azért.
#25
#22: A konkrét baj az volt hogy a 640x480ban nem làttàl be semmit.
#24
#22: Ott voltam, tudom mi volt.
Az újságok pontszámai akkor de voltak màr mérvadóak.
#23
Gondom az amazonok nem a falu szépét küldték erre a küldetésre, hanem az unikornisb...ó klántagot. Mai napig diablo 2-zök, a sekiro után ez lesz a második game amit előrendelek. Ez vegre egy igazi izometrikus hack and slash rpg ami nem early access, es nem taiwani vpn kell hozza.
#22
Hab
#10: Én hülyét kapok a pc kultúrától. de az olyanoktól is akik mindenben ezt látják. Ez egy izometrikus játék. Nem halálmindegy hogyan néz ki a karakter? Én pl nem szeretek nagyon női karaktert játszani, de D2-ben ez sem nagyon érdekelt. Amúgy a férfi karakterek itt jó képűek? Mert én ezt nem így látom. Röhejes mindkét oldal, a pc is és akik állandóan miattuk sírnak.

#12: Nézzél pornot vagy keress egy csinos barátnőt. Jogod van kifejezni a véleméynedet, ahogy a fejlesztőknek joguk van eldönteni milyen karakter modellt készítenek.

#15: Katasztrófa, köznevetség tárgya :D Na persze 8-8.5 átlag pontot kapott, ezt hívod katasztrófánal. Elavult volt a grafikája, ettől még szerették az emberek. Blizzard játékok sosem a jó grafikáról voltak híresek.
#21
#20: De azért teljesítette a 2 év katonai szolgálatot is tudtommal ellentétben a mai cicanadrágos pálcika kemény legényekkel! :)
#20
#12: Gal Gadot egy pajzsot nem birna felemelni...
#19
Azt hittem kis fos újratextúrázás lesz, mint a másik 2 stratégiánál, de elég szépen néz ki, kár érte, hogy megint nem tudják mit kéne igazán újracsinálni, mert a 2-esben tartja a lelket a nosztalgia, számomra legalábbis néz ki csúnyán - pixeles meg minden, de az egész a mai napig játszható, az 1-essel ellentétben, amire egy full újradesign ráfért volna, akár játékelemek változtatásával.
#18
Remélem jó lesz, nagy kedvenc a 2.