Diablo IV - bemutatkozott a negyedik kaszt

A Diablo negyedik részének is helyet szorítottak a BlizzConline nyitóceremóniáján, a fejlesztők pedig a negyedik kaszt bemutatójával készültek az eseményre. Ismerjétek meg alaposabban a zsiványt!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#9
#8: Titan Quest 2/Grim Dawn 2-t a népnek! :D Én btw már 3x is nekikezdtem a PoE-nak de nekem sem jött be, bár a 2.0-s verziót szemmel fogom követni, hát ha az jobban bejön, tetszenek a bejelentett változtatások. Látom a potenciált a PoE-ban viszont valami nagyon hiányzik nekem belőle abból ami pl. a D3,TQ vagy a GD-ban megvolt, talán a játékmenet dinamikája volt az, nem is tudom így hirtelen. A D4-el kapcsolatban nagyon szkeptikus vagyok, nem hogy pont az fog elveszni belőle ami a D2-ben és a 3-ban megvolt. Remélem tévedek.
#8
#7: Ízlések és pofonok. Szvsz aki gondolkodni akar, tervezni és kegyetlen sokat szuper változatosan grindelni, arra kizárólag csak a PoE az opció. Aki casual funolni arra ott van rengeteg választási lehetőség, mint a Grim Dawn. Mire jön a diablo addigra jön a poe2 az új motorral. És marad a grinding gamek királya.
#7
Hab
#4: Én nem vagyok oda PoE-ért. Nem rossz játék, de pl Grim Dawn nekem sokkal jobban tetszik.
#6
#5: Nem reménytelen én sem játszom időhiány miatt mindegyik season-ban.
Az tény, hogy brutál mennyiségű apróság van benne, azt megtanulni nem kis feladat.
A PoE fejlesztői negyedévente olyan kontentet tesznek bele, amin a blizzard 2-3 évet ülne. Mondjuk ilyen értelemben a casual rétegnek lehet bejön majd a Diablo 4, mert a Poe még softcore-ban is giga HC játék lett mára.
#5
Törölt felhasználó
#4: Az is a baja a PoE-nek, ranezek es nem tudom elkezdeni 1-es szinten annyi kiegeszito meg cucc utan, kb felesleges. Ezert egy Dio 4 siman konnyebben behuz, meg ha kisebb is lesz vegul, nem erdekel de el tudom kezdeni.
#4
Egyszerűn a Path of Exile mellett, eltörpül minden hasonló játék. A Diablo 4 hatalmas bukás lesz a Blizzardnak.
#2
Gyönyörűen néz ki a játék.
De jó lenne már valami dátumot is látni.
#1
Érdekel a játék.