Áprilisban jön az idei MotoGP-játék

  • Írta: fojesz
  • 2021. február 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Idén sem hagy versenyjátékok nélkül minket a Milestone, hamarosan például előrukkolnak a MotoGP 21-gyel, a gyorsaságimotoros-világbajnokság legfrissebb hivatalos adaptációjával.

Az aktuális szezont feldolgozó MotoGP 21 a MotoGP-, a Moto2- és a Moto3-szériákat is felvonultatja, és több mint 120 versenyző, illetve 20 helyszín várja majd a fanatikusokat az indítás után. 

A tartalom tekintetében a legnagyobb falatot a menedzsermód jelenti, amelyben egy már meglévő vagy egy általunk készített csapathoz csatlakozhatunk vezetőként, ahol aztán mi állíthatjuk össze a stábunkat, fejleszthetjük a motorjainkat, és persze győzelemhez juttathatjuk a versenyzőinket - ha pedig ezzel mind megvagyunk, még az utánpótlást is kezelésbe vehetjük.

A MotoGP 21-ben részletesen testreszabhatjuk a motorosunkat, a sisakunk, a ruhánk és a motorunk kinézetét is aprólékosan belőhetjük. Persze a külcsín nem minden, hiszen a pályán is oda kell tennünk magunkat: verseny közben nem csak a többi játékos, hanem a neurális hálóra építő mesterséges intelligencia is megizzaszt majd bennünket, amely képes kitanulni a vezetési stílusunkat.

A MotoGP 21 április 22-én jelenik meg, PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Switchre is kapható lesz.

4.
4.
crytek
Nagy kár, hogy a motorversenyben egy nagy kiadó se lát bevételi forrást. Azért egy forzákat gyártó cégek megnéznék only motorversenyben vagy pl a gran turismo fejlesztőit.. Mert amíg csak ilyen évenkénti milestone cuccok vannak addig nem sok előrelépés lesz
3.
3.
shorty123
#1: de annál még nagyobb baj, hogy "arcade shit" kategória.
2.
2.
#1: Én olyan régen játszottam utoljára motoros játékkal, hogy ahhoz képest ez 15-20 évvel van előre :)
1.
1.
Falcon
Kár hogy gafikailag 5 éves lemaradásban van
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...