MMO-stílusjegyek is lesznek a Diablo: Immortalban

Habár a Diablo IV, illetve a Diablo II: Resurrected ellopta a rivaldafényt az idei BlizzConon a mobilos Diablo spin-off elől, azért a Blizzard nem feledkezett meg az Immortalról sem, a rendezvény alatt pedig arról is mesélt, hogy mik a tervei vele.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#27
#23: Csak abban amihez értek.
De mivel abban ~70%-ban nettó baromságot írnak, így a többi írásukat is ez alapján ítélem meg (no offense az online újságírás 99%-a ilyen, origo-ról anno kinyomtattam és kitűztem a munkahelyi hirdetőtáblára, hogy elkészült Viktorunk kovászos uborkája XD ).

Főleg mivel tisztán emlékszem, hogy 2009-ben a telenoros diák előfizetésem 500ft-ot drágult egyik hónapról a másikra mert belekerült 250MB internet :-)
#26
#25: Ja ha meg megveded, azert bann jar:)
Egyebkent sokan osszekeverik a velemenyszabadsagot a kamuzassal. Ha az alattam szolo pusztan annyit ir, hogy a kormany neki nem szimpi, nos, az egy velemeny. Siman gondolhatja, meg mondhatja ezt. De amit o viritott, az nem velemeny volt, hanem netto hazugsag. De legyen ennyi eleg, a csavonak nem ez az elso “okossaga”, es nyilvan engem vagnanak ki ha sokat pofazok.
#25
#24: A kormányt bàrhol és bármikor lehet szídni! :)
#24
#21: Az nem lenne gáz, simán lehetne vitatkozni rajta. Az sokkal gázabb, hogy egy "hulladék mobiljáték" alatt valaki a kormányt szidja.
#23
#22: Ja, micsoda szerencse, hogy te minden témában okos vagy haver :)
#22
#20: Portfóliót szeretem, jókat röhögök mikor mérnöki témákban próbálnak okosak lenni XD
#21
Ti most komolyan egy hulladek mobiljatekon vitatkoztok, jezusom ;-)
#20
#19: De legalább ne blődségeket firkáljál, ha már random kõtekedni akarsz. Raadásul akkora magabiztossággal teszed ezt, ami tudjuk kiknek a sajatja Pont az internet halozat meg hozzaferes kapcsan belekotni a kormanyba , mikozben kvazi egesz europaban nalunk az egyiik legnagyobb a lefedettseg egeszen nevetseges. Ez az egyik A masik pedig az, hogy az altalad felemlegetett EUs palyazatok nem pusztan nyilvanosak, hanem a megfelelo gazdasagi lapokban (pl portfolio) olvashatsz is arrol kik, es mekkora osszegu palyazati penzt kaptak a teruleti lefedettseg es halozat kiepitesere a ket turnusban zajlo projekt kereteben ( 2015-ben, meg 20-ban)
#19
#18: Mert valamibe bele kő kötni, he.
#18
#16: Ez oké, nem feltétlen tartozik ide, engedjük el a politikát. Én azt nem értem, hogy egy MOBILOS ONLINE játéknál mit kell itt eljátszani a “meglepődöttet” hogy net kell neki ? És igen, ha nincs wi-fi, akkor mobilnet.... az sincs kihangsúlyozva hogy ha nem tudod feltölteni a telefont, akkor se tudsz majd játszani vele....
#17
#16: Látom nagyon képben vagy...
#16
#15: Az elmúlt 8 évben az elkurmányunk felvett jó sok pénzt az uniótól, hogy eljuttatják a netet 1 millió emberhez.
Mikor eljött a határidő lejárta és a pénzt már rég eltapsolták gyorsan kidobtak egy törvényt, hogy minden mobil előfizetéshez biztosítani kell netet.
Puff, meglett az 1+ millió új internetelérés, igaz volt olyan mobilszolgáltató amelyik 10MB-ot adott :D
#15
#12: Konkrétan Telekomnál ( a többi szolgáltatóval nem vagyok képben ) nincs is olyan hogy “nem kell mobilnet”. A minimum 4 giga.... a le fedetlen területekre hivatkozni meg pont nálunk tényleg elég butaság. Ebben tényleg baromi jó állunk. Az hogy nem tudsz MMO-t nyomni a Bükk közepén, az előfordulhat, de amúgy ez full nonszensz hiszti....
#14
#12: Drága mulatság? Én majdnem ugyanannyit fizetek havonta mint sok évvel ezelőtt azzal a különbséggel, hogy jár hozzá mobilnet. És most őszintén milyen sűrűn tévedsz olyan területre ahol telefonálni se lehet, de pont a mobilnet kéne?
#13
#12: Lehet én lakok rossz helyen, de szerintem a mobilnet mára már annyira alap, mint az, hogy van áram meg víz a lakásban. Mondjuk én sem kifejezetten játékra használom, mert szerintem játsszon telefonon az (főleg mmo-t), akinek hat anyja van.
#12
"mivel egy telefonon bárhol játszhatunk" - hogy lehet valami mmo ha nem kell hozzá net? Vagy kell hozzá net, akkor ne jöjjön ki ilyen a szájából senkinek, mert,
1- amíg én élek, addig szerintem nem fogok mobilnetre költeni, ezt akárkinek elmondtam leesett a pofája, hogy miért nem, de szerintem drága mulatság, és biztos vannak még rajtam kívül ilyenek (There are dozens of us!)
2 - még mindig vannak fos lefedetlen területek az országban, ahol telefonálni se lehet, nesze neked 5G