Brit toplista: Mario továbbra is az élen

Nem csupán a brit toplista tízes élmezőnyében, de a GfK 40-es összesítésében sem köszönthettünk új játékot az előző héten, így nem csoda az sem, hogy az eladási lista élén továbbra is Mario trónol.

Lassan magunk mögött tudhatjuk a februári uborkaszezont, és remélhetőleg új kihívókat is láthatunk majd az Egyesült Királyság dobozos eladási listáján, de addig is kénytelenek leszünk beérni némi helycserével. A Wii U-ról remasterelt Super Mario 3D World + Bowser's Fury a rekordméretű nyitóhete után továbbra is az élen áll, annak ellenére is, hogy a FIFA 21 erősen döngeti a kapukat. A futballjáték jelentős árleszállítást tudhat maga mögött, ami két héttel ezelőtt 140 százalékos, a múlt héten pedig további 59 százalékos eladási növekedést eredményezett.

Visszatérve azonban Marióra: a világ leghíresebb olasz vízvezeték-szerelője egy újabb helyet szerzett magának a dobogón, hiszen bronzérmet futott a Mario Kart 8 Deluxe is - érdekes, hogy megint csak egy Wii U-játék Switch-változatáról van szó. Mindezt valószínűleg annak köszönhetjük, hogy a szigetországban ismét megingadoztak a hibridkonzol készletei, így a legtöbb helyen csak a kartjátékkal egybecsomagolva juthatnak új konzolhoz a vásárlók.

  1. Super Mario 3d World + Bowser's Fury
  2. FIFA 21
  3. Mario Kart 8 Deluxe
  4. Animal Crossing: New Horizons
  5. Call of Duty: Black Ops - Cold War
  6. Minecraft (Switch)
  7. Grand Theft Auto V
  8. Ring Fit Adventure
  9. Spider-Man: Miles Morales
  10. Just Dance 2021
3 komment - szólj hozzá!