Diablo II: Resurrected - különálló játék a remaster

Úgy tűnik, tanult a hibájából a Blizzard, és előre leszögezte, hogy a Diablo II újrakeverése nem írja majd felül az eredeti játékot - ezzel elkerülik a Warcraft III: Reforged egyik leginkább kritizált aspektusát.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#6
Azt lehet tudni, hogy a skillek, skilltree-k és a synergy system ugyanazok maradnak és ugyanúgy működnek, mint 20 éve?
#5
A japán meg a kínai együtt mentek fingani, mi srácok?
#4
Tájékozódni kéne, az a baj. Elmondták a fejlesztők is, hogy nem remake, hanem remaster. Miért? Nagyon egyszerű: Az új játék alapját egy az egyben a régi szolgáltatja, meg ki is emelték, hogy a régi játék fut az új felület alatt majd. Ez nagyjabol annyit tesz, hogy remaster és nem remake. Egy remake az teljesen a nulláról épül fel. A remake-re az egyik legegyszerűbb példa a Mafia: Definitive Edition. Ugyanaz a sztori és a setting, mégis teljesen más. A remaster az kizárólag egy technikai ráncfelvarrás. Ez nem szorszalhasogatas, tudni kene mi a remake és remaster közötti különbség.
#3
Hab
#2: Még a Blizzard videójában is a remastered szó volt. Szerintem óvatoskodnak picit. Számomra lényegtelen minek hívják, engem megvettek kilóra :D
#2
#1: Most őszintén. Megnézed a képet az eredetiről, akkor ez az új minek néz ki? Csak az nem látja, aki nem nem tudja mit néz. Amúgy az egész világsajtó remasternek nevezte az elején.

#1
Vicces, hogy remake-nek nevezitek, miközben az előző cikkben amit be is linkeltetek, direk még ki is volt emelve, hogy egy remasterről van szó, nem remake-ről.
Nyilván szőrszálhasogatás, de akkor is.