Elindult a mozgolódás az Elden Ring weboldalán

Kínzóan nagy a csend a várva-várt Elden Ring környékén, ezért nem csoda, ha a rajongók azonnal ráugranak az olyan apró újdonságokra is, mint hogy nemrég felkerült a játék korhatár-besorolása a hivatalos weboldalra.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#7
#6: Get a life, troll.
#5
#4: Kena a bejelentése óta semmit sem villantott. Értsd zéró infó róla, nemhogy látni belőle valamit. Egy hónap múlva kijönne így? Kizárt.
Nem tudom honnan kapták elő ezt a márciusi megjelenést, de hatalmas kamu.
#4
#3: Így belegondolva, tényleg nem sok minden jön május előtt. Talán a Kena márciusban, azt elég nagy tábor várja. Az április meg valószínűleg a Returnalról fog szólni, de az iránt úgy tűnt, hogy kisebb az érdeklődés.
#3
"hamarosan újra láthatjuk mozgás közben az Elden Ringet"
Az a baj h mozgás közben még egyszer sem láthattuk... Szép és jó dolgok a cinematic trailerek, de az nem a játék(menet).
Pár jólinformált pedzegette még a tavalyi év elején h 2020ban, kb ilyentájban meg is fog jelenni a game :D Ehhez képest 2021 február végén annak kell örülni h korhatár-besorolást talál vki vhol.
Nem vagyok türelmetlen, legyenek kész vele. Az se érdekel ha egy év múlva.
Viszont májusig kb semmi olyan game nem jön amit a nagytöbbség igazán várna, most ha kijött volna az Elden Ring hatalmasat kaszált volna (persze ha jó lesz a játék). A fél világ otthon ücsörög még a vírus miatt, mint a cukrot úgy vitték volna.
Na sebaj.
Év egyik legjobban várt játéka nálam is.
#2
Én is ismerek olyat, aki ezt eléggé várja. De akkor már azt kívánom, hogy legyen jó a játék a saját kategóriájában, még akkor is, ha én nem kedvelem ezeket a From játékokat, vagy ezt a műfajt. Hasznom nem lenne belőle, ha rosszul sikerülne és tudok mással is játszani.
#1
Jöhetne már valami előzetes róla,majdnem annyira várom mint az új GOW-t.
Remélem vissza térnek a DS vagy BB vonalhoz,mert a Sekiro nagyon más úton járt és kiváncsi leszek,hogy az open world mennyire fog neki jól állni.