Tekken 7 - újabb karaktert teaselnek a készítők

  • Írta: Baloo
  • 2021. február 22.
  • Teaser
Link másolása
Vadonatúj Tekken 7-karakterről tett közzé egy rövid teaser videót a Bandai Namco nemrég a Japan Fighting Game Publisher Roundtable esemény alkalmából. Az új harcosról eddig mindössze annyit tudunk, hogy Lengyelországból érkezik.

Tavasz elején érkezik a következő kettő, szám szerint tizennyolcadik és tizenkilencedik Tekken 7 DLC, amelyek közül az előbbi egy vadonatúj karakterrel is bővíti majd a verekedős játék harcosainak felhozatalát. Az új teaser trailer igencsak rövidre sikerült, így idáig mindössze annyi derült ki az új belépőről, hogy Lengyelországból érkezik:

Lehet, hogy csak az előítéletek beszélnek belőlem, de az ezüst haj, a sebhely az arcon és persze a hölgy lengyel származása akaratlanul is Cirit juttatja az eszembe, azonban nem hinném, hogy a kiadó egy Tekken 7-The Witcher kollaborációval készülne. Bizonyára a következő hetekben sor kerül az első gameplay bemutatóra is, és akkor már okosabbak leszünk az új harcost illetően.

2.
2.
DarkCrash
#1: Nekem az utolsó ami igazán tetszett az a Tekken Tag Tournament 2 volt.
1.
1.
Nothing
Részemről a T7 a sorozat eddigi leggyengébb része. Pedig nagy Tekken fan vagyok, de ez a játék minden szempontból csalódás. Ez az új karakter se mozgat meg kicsit sem - a T7 újonc felhozatala amúgy is olyan, amilyen még sosem volt korábban: langyos és ötlettelen. Most meg bedobnak egy lengyel Nina Williams-t, gondolom megint túlárazott DLC-ként...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...