Gameplay előzetest kapott az It Takes Two

A Hazelight Studios legújabb játéka, a kooperatív akció-platformer It Takes Two egy hónap múlva esedékes, úgyhogy az új gameplay videóban Josef Fares mutatja be nekünk, miféle játékélményre számíthatunk.

Az A Way Out és a Brothers: A Tale of Two Sons mögött álló Hazelight legújabb játéka tavaly mutatkozott be, és az előbb említett címekhez hasonlóan a kooperatív szórakozásra helyezi a hangsúlyt, amit egy mélyebb történettel is megtold. Az It Takes Two-ban egy válófélben lévő házaspárt alakítunk, akik egy varázslat folytán a kislányuk bábjainak bőrében találják magukat.

Ha May és Cody vissza akar térni a saját testébe, a Dr. Hakim nevű habókos könyv társaságában rendbe kell hozniuk a kapcsolatukat – erre a folyamatra épül a játék, amint azt Josef Fares el is magyarázza az új gameplay előzetesben. Az It Takes Two minden egyes pályája eltérő kihívásokat tartogat, amelyek mind reflektálnak valamiként a házaspár gondjaira.

Az It Takes Two már aranylemezre került, szóval remélhetőleg a március 26-i megjelenés nincs veszélyben. A játékot PC-n, Xbox One-on és Series X/S-en, valamint PlayStation 4-en és 5-ön is élvezhetjük majd, ráadásul ezúttal is él a Friend Pass, azaz ha valaki megvette, a barátját díjmentesen meghívhatja játszani.

2 komment - szólj hozzá!