Karnyújtásnyira a Watch Dogs: Legion multiplayere

  • Írta: gorien
  • 2021. február 23.
  • Letöltés
Link másolása
Ugyan a Watch Dogs: Legion foltozgatása miatt a tavalyi évből már kimaradt a többjátékos módok implementálása, hamarosan ezt is pótolja a Ubisoft. Márciusban már a többi játékossal is osztozhatunk a londoni forradalmon.

A tavaly ősszel megjelent Watch Dogs: Legion eredetileg decemberben bővült volna többjátékos játékmódokkal is, ám a Ubisoft végül azok elhalasztása mellett döntött. Sokat azonban már nem kell rájuk várnunk, ugyanis március 9-től többedmagunkkal is belevethetjük magunkat a forrongó London kínálta tevékenységekbe.

A kooperatív játékmódok egyikének hála más játékosokkal bandázva is szabadon bejárhatjuk az Egyesült Királyság fővárosát, ahol különféle kooperatív küldetéseknek és a Leader of the Pack elnevezésű, raidszerű kihívásnak is nekiveselkedhetünk. Ezzel szemben a Spiderbot Arenában egymás ellen küzdhetünk, de elméletben további, a játékosokat egymásnak engedő játékmódokat is várhatunk még.

A Season Pass tulajdonosai két új single player küldetéshez is hozzáférnek majd a frissítéssel, az egyikben egy megvadult AI-jal, a másikban egy kegyetlen magazintulajdonossal kell megvívnunk.

A Watch Dogs: Legion PC-n, Xbox One-on és Series X/S-en, valamint PlayStation 4-en és 5-ön is játszható.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...