Leváltják a Vampire: Bloodlines 2 fejleszőit

A Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 útja továbbra sem sima. Legutóbb a 2021-es megjelenést lebegtették meg, ám úgy néz ki, már abból sem lesz semmi - egyebek mellett azért, mert elvették a Hardsuit Labstől a játék fejlesztését.
  • Írta: gorien

Kommentek

#13
Akkor ennyi volt. Kár érte. Ahogy én látom ennek két végkimenete lehet :
1. Nem lesz belőle semmi
2. Úgy fog járni mint a jobb sorsra hivatott Splatterhouse.
Ott is egy ponton teljesen új brigád vette át a gyeplőt és ez erősen érződött is a végterméken. Nem lett rossz, mégis keserű szájízt hagy maga után, mert érezhetően többet akartak belőle kihozni.

Az első részt nagyon szeretem, elképesztő jó hangulata és atmoszférája van a mai napig. Az első bejelentés alkalmával jegyet vettem az első osztályra a hype vonaton, aztán a gameplayek sorra jöttek mélyütésként.
De legalább a redemption és a bloodlines itt van nekünk.
#12
Aha, akkor valszeg DNF féle szörnyeteg lesz ebből is. Már tavaly is voltak hírek hogy kifúrták az eredeti iróját a játéknak, és valami SJW vette át a hatalmat a narratívában.
#11
Azt hiszem, hogy ideje lemondanom akkor az elorendelesemet errol... :-)))
#10
Úgyvan a cyberpunk után nem meglepő csak elég az előbbi kommenteket olvasni. Semmi sem elég jó akkor azt is kaptok.
#9
#6: Dead Island 2ből is lesz. Prince of Persia Sand of Time Remakeből is lesz
#8
Hat ezen nincs is mit csodalkozni, a videokat amiket mutattak az alapjan szornyu a jatek.
#7
Sajnálom, mert tényleg kultikus az első része. Valószínűleg kiborító lett volna a végeredmény, talán jobb is ha development hell-be kerül aztán törtlik.
#6
Nem lesz ebből semmi se.
#5
#4: *jó lehet
#4
#3: Emiatt talán jó lett mert amit eddig láttunk kritikán aluli volt.
#3
#2: itt nem siman halasztanak, itt fejleszto ceget valtottak a jatek cirka haromnegyed keszultsegi allapotaban. ez nem anyazasra hanem sirasra ad okot mindenkinek aki egy kicsit is remenykedett, hogy lehet jo a jatek.
#2
Most akkor mi lesz? A Cyberpunk miatt anyázott mindenki, de ez és a Google miatt meg senki? Enyje-bejnye! (Hozzá teszem, CP játékos vagyok.)