Májusban folytatódik a Mythic Quest

A Lionsgate és a Ubisoft közös, videojáték-fejlesztőkről szóló sorozata, a Mythic Quest tavasszal megkapja a második évadát is. Az előzetes alapján megint akad majd jó pár kisebb-nagyobb problémája a fiktív MMORPG fejlesztőinek.

A Felhőtlen Philadelphia alkotói találkoztak a Lionsgate-tel és a Ubisofttal, ebből született meg a Mythic Quest: Raven’s Banquet, ami egy diszfunkcionális játékstúdióról szól. Az első évad epizódjai után a színészek összeálltak egy otthonról dolgozós karantén-különkiadásra is, májusban pedig egy rendes második évaddal folytatódik a Mythic Quest nevű MMO mögött álló csapat ügyes-bajos élete.

Az első évad a Raven's Banquet kiegészítő kiadásával kezdődött, a második évad pedig a Mythic Quest következő DLC-jéről szól majd – a társigazgatóvá előlépett Poppy és Ian legnagyobb bánatára, ugyanis képtelenek megegyezni. Davidnek az asszisztensével gyűlik meg a baja, a játéktesztelő lányok a munkahelyi románc határait feszegetik, míg a játék sztoriját író C. W. Longbottomot a saját múltja kezdi kísérteni.

A Mythic Quest második évada május 7-én kerül fel az Apple TV+-ra.

1 komment - szólj hozzá!