2022-re csúszik a Gran Turismo 7 is

Noha nem sokkal ezelőtt még úgy tűnt, hogy hónapokon belül rávethetjük magunkat a Gran Turismo-sorozat legújabb illesztésére, erre végül idén már biztosan nem kapunk lehetőséget.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#20
#9: Én is így vagyok vele. Valahogy jobb az összhatás.
#19
#14: Azta! A Ps4-re miért nem voltak új címek megjelenéskor?
#18
#14: Ja, ez lejárt lemez. Mint az hogy a Sony emiatt maradt el a gyártással. Ezzel szemben box sincs, és az MS-nél se állnak hegyekbe a nextgen stuffok... hagyjuk már ezt a “Sony akkor kezdte tervezni a PS5-öt amikor az MS bejelentette az új boxot” szöveget ( mert ilyen is volt )
#17
Ezeknek mindíg van valami kifogásuk. Valaki elhitte egyáltalán hogy megjelenik idén? :D Szerintem nem is baj hogy csúszik. Graffba biztos előre lépés lesz de az autó hangok és más idegesítő baromságok megragadtak a GT4 szintjén. Az volt az utolsó értékelhető GT amivel huzamosabb ideig játszottam.
#16
#14: Ma láttam fb-on, hogy egy élősködő "leakciózta" 350-ről 300k-ra a bontatlan ps5-öt... Remélem rárohad.
#15
#13: Mit vársz egy 700 köbcentis fingreszelőtől? :D
#14
#2: A sony 2021ben akarta kihozni a gépet, csak mivel a MS eröltette a rajtot nekik is lépni kellett. Ezért nem készült el túl sok game a nyitásra. Talán idén már beesik egy pár. Bár ilyen árral csoda ha venni fogja valaki őket. Nem sok címet fogok venni a megjelenésük napján.(A GT7et mondjuk pont akkor tervezem venni.) Ilyen árakkal újra fellendül a használt biznisz.
#13
#12: Nem rossz. Na, ehhez aztán végképp nem lenne türelmem. Mondjuk a hang ebben is borzalmas szerintem...
#12
#11: Automation + BeamNg.

Nincs jobb, mint a saját tervezésű szinte irányíthatatlan roncsokkal körözni :D

https://m.youtube.com/watch?v=XzDeXAH5FMk


https://m.youtube.com/watch?v=5HGNlM7FQZw
#11
#10: Az én autós igényemet kielégíti a FM6 meg a FH4. Többre nem is lenne időm.
#10
#9: Favorit még mindig az Underground 2 ha arcade ökörködés, pc-n HD moddal egész vállalható a mai napig.
Legutóbb Takumi's AE86-tal toltam végig az egészet, kivéve néhány drag race-t a végefelé ahová már kellett egy WRX.
#9
#8: Amúgy nekem ( már mondtam párszor ) valahogy az FM7 is visszalépés a 6 után. Nekem még mindig az jön be jobban.
#8
#6: Tegnap toltam egy kicsit a GTS-t és elméláztam azon mitől érzem rosszabbnak, mint az FM7-et, aztán beugrott:

A hangok teljesen sz*rok. Rommátuningolt R34-esnél pl. nincs turbóhang, pedig 900 ló kicsiholását még a szomszéd faluban is hallani egy ilyen gépnél.
#7
#6: Ezt már 3 résszel ezelőtt is tudtuk màr vicc kategoria
#6
Nehogymár azt gondoljátok, hogy a GT csúszása mögött bármilyen megfontolás van! Egyszerűen késik a GT, ahogyan az utóbbi 2 genben is késett. Én már akkor is meg fogok lepődni, ha jövőre megjelenik. Akkor meg még jobban, ha fele olyan jó lesz, mint akármelyik Forza. Sajna ezt a szériát simán lelépte a konkurencia.
#5
Az kár mert akkor csuszik az uj thrustmaster kormány szett is ami mindig a gran turismo hivatalos kormánya és a csucsmodel a palettán
#4
#3: Ja, de ezt csak most a BC miatt lehetett meglépni. Az előző gen-ben nem lett volna mivel játszani.... ( rajtkor box-on se volt )
#3
#2: Totál érthető és logikus. Hova adjanak ki bármit amikor nincs is még elterjedve egyik next gen gép sem? Fosos régi gépre meg szerintem már egyre kevesebb ember akar játékot venni... ergo várna ps5/series x verzióra... a nagyok meg minek adjanak ki valamit idén csak mondok egy számot 5 millió gépre amikor 2022-ben lehet már 20 millió lesz a piacon? Színtiszta matek
#2
Durva, hogy ez a konzolgeneracio tulajdonkeplen nyito cimek nelkul indult el, ilyen meg nem volt egyik generacional sem.
#1
Miért is nem lep meg.Szerintem még igen sok cím lesz így hogy csúszik jövőre.