PC-re is megjelenik a Days Gone

Újabb first-party PlayStation-exkluzívot költöztet át a Sony PC-re, ezúttal a Days Gone-nak örülhetnek majd a számítógépeken játszók. A cég állítólag a későbbiekben sem hagyna fel ezzel a jó szokásával.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#51
Ami meglepett anno, hogy a többi Sony exhez képest kifejezetten bugos volt, néha pont emiatt hagytam abba, mert lehetetlen volt a továbbjutás. A sokadik frissítés után viszont sikerült helyrepofozniuk.
#50
#46: Nem futott szarul. Egy 8700k és egy mezei GTX1070 magas graf beállítások és FHD felbontás mellett kinyomta a stabil 60-70FPS-t. Semmi probléma nem volt vele. Egyszer fagyott csak ki, de akkor is azért mert letálcáztam...
#49
#47: A gyökerek háborogtak ugyanugy..hogy jaj más is játszik a fostos szarjukkal. Ilyen faszok mindig lesznek
#47
#46: Na, itt meg te mentél “félre” az értelmezéssel szerintem. Arra gondolt hogy annak hogy PC-re is kijött , azon nem volt “háborgás”....
#46
#45: Nem volt? Merre jártál te? Raklap sza volt ahogy futott a Horizon ott is ilyen gyenge gép volt megadva mint most a Days Gone-nak azt szarul futott még sokkal erősebb gépeken is. Meg is lett jegyezve hogy hogy a vérbe amikor a DS ami ugyanaz az engine meg futott ezerrel ...
#45
#34: Akár. Pont erről beszélt a Sony. Nem volt a HZD Pc-s portjának visszhangja. Ezért jelenik meg a DG is.
Ha lenne hőbörgés akkor 2X is átgondolnák.
Nem ironizálok vagy "nagyzolok", nagyképűsködök.
Én münchenben élek. Ha a fizetésemet nézem (nem akarok a spórolthoz nyúlni) akkor 2hónapot "spórolok" és a harmadik hónap (fizetés minden hónap 26-án) végén vehetek egy predator orion 5000 pc-t például. De nem akarok mert ez tényleg luxus "szaros" videójátékok miatt.
Nekem elég egy konzol. Viszont ha azt fogom látni hogy mind xbox mind ps oldalon elérhetőek az EX "nagyágyúk" akkor.... minek a konzol nekem?
Nekem itt kint átlag keresetem van, sőt... talán még kicsivel kevesebb is. A piacvezető országok... német, francia, amerika, anglia...stb mind mind fogják magukat és pc-re váltanak a "gamerek" mert 1 platformon minden elérhető.
#44
#43: Ne aggódj... azon is játszható természetesen. (nem is engedték volna megjelenni, ha nem így lenne... :) )
Olyasmire kell gondolni, hogy néha megröccenhet ha üldöz egy horda, vagy pl egy olyan jelenet alatt, mint a játék elején, amikor tűz van körülötted, és hajtod a motorod. Esetleg később, felfejlesztett motorral, amikor már viszonylag nagy sebességgel tudsz haladni, és épp nem mész neki semminek... :)
#43
#42: De nekem slim van.
#42
#41: Pron játszottam én is. Két buggal találkoztam összesen, megjelenéskor
#41
#40: Az volt... a megjelenéskor. De pár hónapra rá, amikor én játszottam vele, kevés problémával találkoztam. Állítólag normál ps4 -en a későbbiekben is voltak teljesítmény gondok, én pro -n játszottam.
#40
#39: Bugos még?
Ha jön plus-ba lehet kipróbálom, de ha jól emlékszem egy bugtenger volt.
#39
Egyébként egy kellemes játék volt. Örültem hogy a gender hiszti baromságot, és más beteg ideológiákat nem erőltettek bele. Kicsit meg is lepett. Teljesen vállalható főhős volt, akivel együtt lehetett érezni. Elsősorban nem a világot akarta megmenteni, hanem a feleségét. Ettől lett igazán átélhető a dolog. Várom a folytatást, különösen azok után, ami abban a bizonyos "rejtett" befejezésben történt.
#38
Érdemes megemlíteni, hogy szinte bizonyosan lesz a játéknak folytatása. Most, hogy playstation -ön már mindenki játszott vele akit érdekelt, (meg majd kinyomják plus -ra is a pc -s megjelenés előtt) remek lehetőség a pc -s változattal promózni a játékot. Frissíteni az emlékeket, mielőtt bedobják hogy jön a második rész ps5 -re.
Aztán majd jön az is pc -re, mondjuk 2025 -ben.
#37
A sokat szidott exkluzivitás (Sony, Epic) is csak egy eszköz a piaci dominancia megszerzésére/megtartására. Én sem rajongok érte, de semmivel sem tartom elítélendőbbnek mint cégek kilóra történő felvásárlását (MS) vagy a piaci előnnyel történő nyilvánvaló visszaélést (Steam).
Félreértések elkerülése végett itt nem bántom a Steamet, de hülye lenne nem dominálni szándékozni az egész piacon és odaadni másik cégeknek a nagy húsosfazekat. Ha pedig ez így van, akkor nyilván minden szabályos eszközzel élnek is a jogosan kivívott dominanciájuk által nyújtott lehetőségekkel.
#36
#28: Hát nincs olyan PC-m, ami a Ps5-ömet körberöhögi, mert az kb. fél milla lenne (vagy több) és annyit meg nem ér. Majd 3 év múlva lesz ilyan PC-m... vagy nem.
Amúgy jól csinálja a Sony. Elérhetővé teszi mindenki számára azt a programot, amelynek a következő részét exkluzív címként árulja évekig a konzoljai mellé. Ennyi a varázslat. Ez a program pedig amúgy Ps+ esetén teljesen ingyenesen jár a Ps5 mellé.
Jelen esetben a Sonynak a semmiféle érdeke nem fűződik ahhoz, hogy az ex címeit hamarabb megjelentesse másutt. Érdemes megnézni a térképet a világban a konzolok közötti preferencia megoszlásáról, ahol egyelőre döntő a Ps4/Ps5 dominancia. Amint ez változik, abban a pillanatban megjelenik majd a Sony is a saját előfizetéses szolgáltatásával.
De igaz, ami igaz nincs itt jó fej cég, meg tuskó cég... hanem csak egyfajta cég van:
az, amelyik el akarja szedni a pénzedet.
#35
#34: Meg az összes pénzét onlyfans-ra költené játékok helyett, mert ő bojkottál XD
#33
Én úgy gondolom, hogy aki ennyi idő után sem vásárolta meg, az nemigen venne konzolt csak ezért a játékért.
Ha mégis, akkor is sokkal kevesebb konzoltulaj lenne, mint amennyi vásárló PC-n.
Valljuk be azért, hogy az évek alatt igen szép nagy számra hízott a PC-s legálisan megvásárolt játékok fizetőinek száma.
#32
Még a végén Boxra is befutnak :) a szerverek használatáért fizetni kell!