Ingyenes lesz a Ratchet & Clank a jövő hónapban

A Sony visszahozza a Play at Home nevet viselő kezdeményezését, aminek a keretein belül ingyenes játékokkal és más ajándékokkal igyekszik megkönnyíteni a járvány miatt otthonmaradó játékosok dolgát.

Noha szerepelt már a PlayStation Plus kínálatában, sőt a PlayStation Plus Collectionben most is megtalálható, a jövő hónapban teljesen ingyenessé teszi a Sony a 2016-ban megjelent, PS4-es Ratchet & Clanket - ez azt jelenti, hogy a letöltéshez PlayStation Plus-előfizetés sem szükséges, és meg is tarthatjuk a játékot.

A cég ezt a Play at Home keretein belül teszi, amit még tavaly indított útjára a koronavírus-járvány első hulláma alatt: a kezdeményezés célja, hogy megkönnyítse a járvány miatt otthonmaradó játékosok dolgát, akik ezért mindenféle ajándékot kapnak majd. Tavaly az alaptrilógiát magába foglaló Uncharted-kollekció és a Journey volt ingyenes, idén pedig a Ratchettel indul a móka, de a jövőben várhatók még más meglepetések is.

A Ratchet & Clank március 2-án, magyar idő szerint hajnali 5 órától lesz ingyenes, és április 1-jén, szintén hajnali 5 óráig érhetjük majd el. A teljes program júniusig tart.

9 komment - szólj hozzá!