Republic Commando - Switchen és PS4-en is

  • Írta: gorien
  • 2021. február 24.
  • Bejelentés
Link másolása
A rajongók által nagyra tartott Star Wars: Republic Commandóról már pletykálták, hogy az Aspyrnak hála kap egy modern konzolportot – ez a pletyka most hivatalos megerősítést nyert.

Nemrég adatbányászok leltek rá a switches Star Wars: Republic Commando nyomaira, és eddig tartott, hogy az értesülés bizonyosságot is szerezzen. Az Aspyr Media, ami legutóbb a Star Wars: Episode I – Racert portolta, hivatalosan is bejelentette, hogy a Delta Squad újra akcióba lendül, ráadásul nemcsak Nintendo Switchen, de PlayStation 4-en is – és visszafelé kompatibilitással PS5-ön is játszható lesz.

Az április 6-án megjelenő átiratok mindent tartalmazni fognak a single player kampányból, a Republic Commando multis részét azonban nem fogjuk viszontlátni. Az eredetileg 2005-ben megjelent játék egy osztagirányításra épülő lövölde, amiben egy csapat elit klónkatona élén járjuk meg a klónok háborújának legváltozatosabb csatatereit.

18.
18.
delphijos
#17: Tény hogy az én hibám hogy csak itt olvastam el a hírt ( és bűnös módon akkor még a videót se néztem meg ) de a “modern konzolport” nekem felújított verziót jelentett. My bad, és tanulópénz. Erre úgy csináltok mintha nem tudnám hogy Classic-ra már megjelent... amúgy meg az hogy jópár olyan cím amivel játszanék nem jön box-ra valamiért , igenis igaz. Egyáltalán nem tűnt lehetetlennek ez sem. Fogalmam sincs mi az oka....
17.
17.
Yami
#11: Óvoda, mi? Legalább utánanézhetnél miről írsz sületlenségeket. Ez olyan port lesz mint az Episode 1 Racer: felbontás nő, grafika marad. Ergo pontosan ugyanaz mint amit One X-en már régóta megkapsz, csak most PS-en drágábban. Milyen kár, hogy nem vagyok a felsőbbrendű PS felhasználója így, sajnos ebből most kimaradok...
16.
16.
Ooorky
#15: Ha valamit kiadnak Switch-re 40$-ért az modern konzolport, nem pofátlan lehúzás...
15.
15.
delphijos
#13: Többnyire mobilon olvasok, a “modern konzolport” nekem azért valamiféle felújítást jelent.... Akkor meg a cikk félrevezető. Vagy én értettem félre.... amúgy a Classic verzió volt már valami SW bundle-ben , én akkor vettem.
14.
14.
Donci1998
Igazad van tök ugyanaz a videó mindegyiknél
Mindegy azért így is jó móka lesz
13.
13.
crytek
#11: Ps4-es se lesz felújítva a videot megnézted? Na a boxos is így néz ki
12.
12.
Extol
Ez jó játék volt, gyerekkorom kiemelkedő darabja
11.
11.
delphijos
#5: Bakker, ezt tényleg direkt csinálod ? Semmit nem néztem be , ez az EREDETI Classic-ra kiadott verzió. Ez meg is van. A felbontás ugyan fel van húzva, de kb. ennyi, És ez Yami-nak is szól.... Tényleg mint egy óvoda. Mintha a felújított Mass Effect nem jönne, és erre belinkelnéd az eredetit....
9.
9.
Ooorky
#7: Én is azt írtam, május 4-én :-)
8.
8.
Yami
#4: Erre adok egy double facepalmot.
7.
7.
crytek
#6: Tévedés játékot CSAK bundleba szabad venni :)
6.
6.
Ooorky
#5: Star Wars játékot május 4-én kell venni.
5.
5.
crytek
#4: Én meg itt jegyzem meg ,hogy ezt most nagyon csúnyán benézted...

https://www.microsoft.com/hu-hu/p/star-wars-republic-commando/brjb0rmh33t2?activetab=pivot:overviewtab kemény ezres... ps4-en meg fizetheted majd a többszörösét... de jó neked :)
4.
4.
delphijos
Azért itt is megjegyzem hogy mindig az a mondás hogy PS-re 1-2 ex van csak, és ugyan ez nem az, de MEGINT EGY ami box-ra nem jön....
3.
3.
Nate Hope
Gyerekkorom egyik meghatározó játéka, élvezet lesz PS4-en nyomni.
2.
2.
#1: Az óta is mondogatjuk, hogy jöhetne egy folytatás. Egy korábbi világban azt mondtam volna, hogy biztos ennek az újrakiadásnak a sikere határozhat meg egy lehetséges második részt, de a mai világban ez már nem biztos, hogy így van.
1.
1.
Marcus88
Most előtörtek a régi emlékek,nagy kedvencem volt annó.
Jöhetne egy folytatás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...