Returnal - a folyton változó bolygó

A Returnal legújabb előzetesének középpontjában a játéknak otthont adó planéta, az Atropos áll. Nem hétköznapi bolygó ez, ugyanis folyamatosan változnak a régiói, ezzel is megágyazva a roguelike horrorlövölde hangulatának.
  • Írta: gorien

Kommentek

#7
Általában mindenki azért szokott bömbölni a fórumokon h a fejlesztők miért a megszokott franchise-ok százezredik részét csinálják, ahelyett h új címekkel örvendeztetnének meg minket. Erre itt egy új IP és az eddigi 6 kommentből 4 konkrétan tapossa a játékot, egy hónappal a megjelenés előtt :D:D
Ez sztetek egy Anthembukta, random pályás és rogulelike dögunalom, izzadtságszagú nyögés ami egyszerűen csak taszít. : )))))
Viccek vagytok. Komolyan.
Hogyan lehetne ez Anthem? Totál más mindenben. A roguelike-ot sokan kihívásnak tekintik és szeretik. Attól mert itt egyesek gondolom bénák hozzá attól még nem halott a stílus, sőt... Hogy mi izzadtságszagú ( :DDDD ) és taszító, hát nem tudom de röhejes ilyen okosságokat írni. Legalább írnátok érveket.
A játék lehet jó és lehet bukta is, mint minden megjelenés előtt. De a magyar gaming kultúra az vmi gyalázat.
#6
Egy jól felépitett világ, kihívás , és jó használható több lehetőségeket kínáló harcrendszer ennek a műfajnak az alapja. Hades nagy siker és ennek is megvan az esélye.
#5
Nekem a hangulata tetszik. De van benne valami ami miatt sose venném meg. Valami taszít benne de fogalmam sincs mi.
#4
Nekem izzadtságszagúnak tűnik. Túl nagy akarásnak nyögés a vége.
#2
#1: Ez singleplayer móka, legjobb tudomásom szerint, úgyhogy ezzel tartalmi gondok nem nagyon lehetnek megjelenéskor. Erre nem nagyon lehet ráhúzni a liveservice mázat.
#1
Ez is úgy jár majd mint az anthem