Késik a Cyberpunk 2077 következő nagy frissítése

A CD Projekt RED két jelentős patchet ígért a Cyberpunk 2077-hez. Az első gond nélkül be is futott, a második azonban nem jelenik meg februárban, de túl sokat azért nem kell várnunk rá.

Az év elején a CD Projekt RED két jelentősebb patchet ígért a Cyberpunk 2077-hez, amelyek a korábban felmerülő problémák kigyomlálására hivatottak. A januári menetrendszerűen meg is érkezett, a februári azonban késni fog, amint azt a stúdió a Twitterén keresztül tudatta. Ennek egyik oka a nemrég esett hackertámadás (a hírek szerint a fejlesztők két hétig nem fértek hozzá a gépeikhez), a másik a patch által érintett területek számossága.

Ahogy azt korábban is mondták, a második patch sokkal nagyobb lesz, mint a januári volt, számos életminőségi javítást ígér, ez pedig azt jelenti, hogy sok még a munka vele. A csapat szerint azonban a késés nem lesz jelentős, csupán március végéig kell várnunk a megjelenéséig.

A Cyberpunk 2077-hez érkező ingyenes DLC-kről majd csak a második patch érkezése után kezdenek el beszélni, de azt már tudjuk, hogy a next-gen frissítés 2021 második felében jelenik meg.

19 komment - szólj hozzá!