Késik a Cyberpunk 2077 következő nagy frissítése

A CD Projekt RED két jelentős patchet ígért a Cyberpunk 2077-hez. Az első gond nélkül be is futott, a második azonban nem jelenik meg februárban, de túl sokat azért nem kell várnunk rá.
  • Írta: gorien

Kommentek

#19
#15: A "nem jelentős" kifejezést a GK cikke tartalmazza, ha megnézed az eredeti tweet-et, abban "we will need some additional time" szerepel.
#17
#16: Jó, ez Vis Major.... :D
#16
#15: Anno DoW:Soulstorm-hoz fél évig készült a hotfix...

3 hónap után kiraktak a készítők egy hírt, hogy már majdnem kész voltak amikor ninja mosómedvék megtámadták az irodát és ellopták a kódot, így kezdhetik előlről...
#15
#12: Persze, egyrészt igazad van , de az hogy itt is 1 hónapos csúszást ( ráadásul tudják hogy sok ember várja, joggal ) “nem jelentős”-nek titulálnak.... Mi lenne a jelentős ? Fél év ? Egy ?
#14
#12: +1

Ebben a vilagban mar minden azonnal kell, kulonben semmit sem er.
#13
Egy patch esetében, amely komoly hibákat hivatott orvosolni, kib. ku. sok idő az az egy teljes hónap. Mondom ezt úgy, hogy bírom a CD Projektet is, a játékot is, meg a T. szerkesztőséget is.
#12
Akármikor benézek egy ilyen Cp77 cikk alá, mindig a gyerekeim jutnak eszembe.
Nem az volt a kinder tojásba, amire ők gondoltak...
Jajjj... Már megint sonka is van...
Akkor eszembe jut, hogy annó cukros, tejfölös kenyeret ettünk mert akkoriban az volt a nutella és a túrórudi egyben.
Nevetségesek vagytok, ahogy a gyerekeimen is szoktam kacagni :D
#11
Mivan? A hekkerek a félkész peccset is ellopták? Vagy csak egyszerűen rájöttek, hogy még több bré testreszabási lehetőség kell? Ez már nem cédé projekt, ez max floppy disk projekt!
#10
#9: cdkeys-szen kevesebb mint 8500 forint; annyiért még félkészen is megéri.
#9
Ennél már tényleg nincs semmi pofátlanabb a világon! Nemhogy a játék késett vagy ötször de még a patch is késik?! Jövőre összerakjátok már hogy teljes játék legyen belőle???
#8
#7: Én is letöröltem, majd nyáron. Talán.
Inkább végigtoltam New Vegas-t, Kaiser-es befejezéssel.
#7
Huhh.. Ezt a játékot már el is felejtettem.

Biztos jó volt. :o
#6
#1: Személy szerint én is örültem volna, ha még 1-2 évig nem kapjuk meg -azóta is áll a ps4-emen, addig várok, amíg nem jön ki rá a mostani patch aztán majd utána belenézek- de itt a befektetők voltak a kapzsik és miattuk (is) kellett kiadniuk a játékot! Pedig vagy 2022-ben vagy 2023-ban simán versenghetett volna az Év Játéka díjért!
#5
"a késés nem lesz jelentős, csupán március végéig kell várnunk a megjelenéséig." Ez nem jelentős? Ez konkrétan 1 hónap csúszás. Őket ismerve Március utolsó napján fog megjelenni az update az pedig rohadt messze van. Arról nem is beszélve hogy Márciustól már azért csordogálnak az újabb játékok is pl a Monster Hunter Rise.
#2
#1
Annak ellenére, hogy nekem így is bejött a játék, még várniuk kellett volna a kiadással. Legalább egy évet kellett volna még dolgozni rajta.