A Star Wars-napon rajtol el a The Bad Batch

Nem hagy minket sokáig friss Star Wars-tartalom nélkül a Lucasfilm, a hivatalos Star Wars-napon rajtol el ugyanis a legújabb animációs sorozat, a The Bad Batch. Az anyag a The Clone Wars utolsó évadában megismert különleges egységre fókuszál.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#6
Jó lesz, remélhetőleg mint amit a Clone Wars-ban is hoztak. Csak azt a rinyáló két nőt ne hozzák vissza egy sorozatba sem, amit középre raktak be 3-4 résszel.
Akkor már boldog ember vagyok.
Ashoka is jöhet vissza egy saját sorozat kedvéért. Bejött a lázadó, kiugrott ex-jedi.
#5
#4: Szerintem meg pont hogy tökéletes volt egy első évadnak, nem lőtt el minden puskaport, de ugyanakkor a "filler" részek is kellően bővítették a SW univerzumot.
#4
#3: A “nem túl acélos” trilógia megszépíti a dolgokat, mert ugyan a fan service működött, de az első évad ( egy két alkalmat leszámítva ) igazából halálosan unalmas volt.
#3
#1: A legjobb dolog volt a The Mandalorian, ami ugy saccper kb az elmult 10 evben tortent a SW univerzummal. Meg ugye a The Clone Wars animacios sorozat.
#2
#1: Egyrészt "The Mandalorian", másrészt meg egy élőszereplőset próbálsz összehasonlítani egy animált sorozattal:D Van különbség:)
#1
Remelem nem lesz olyan bena, mint a mandalorian.