Ez történt a tegnap esti State of Playen

  • Írta: fojesz
  • 2021. február 26.
  • Bejelentés
Link másolása
Noha nem hozott nagy bejelentéseket a tegnap esti State of Play, kedvcsinálóból és meglepetésből azért így is akadt szép számmal. Ebben hírben foglaljuk össze, hogy mi történt az adásban!

Aki egyben nézné vissza a bő félórás műsort, erre megteheti, az adás történéseit pedig alább találjátok meg.

Mit ígér a Crash Bandicoot 4 PlayStation 5-verziója?

A műsort a Crash Bandicoot 4: It's About Time nyitotta, a legújabb kedvcsináló pedig abból adott ízelítőt, hogy mit tud majd a játék PlayStation 5-verziója. Az átirat 4K-ban, 60 fps-sel fut majd, emellett rövidebb töltési időt, 3D-s hangzást és DualSense-támogatást ígér. Március 12-én jelenik meg az Xbox Series- és a Switch-portokkal együtt, a PlayStation 4-játékosok pedig ingyenesen frissíthetnek rá, és még a mentésüket is átvihetik az új gépre.

Gameplay áttekintőn a Returnal

Noha azt gondoltam, hogy a tegnapi előzetes után már nem hallat magáról a Returnal, a State of Play alkalmával mégis beesett egy háromperces mozgókép róla, amely a játékmenetet volt hivatott áttekinteni. A rejtélyes sztorival megfejelt roguelike lövölde április 30-án érkezik majd PlayStation 5-re.

Keresztplatformos bétát kap a Knockout City

Az EA Originals zászlója alatt készülő Knockout Cityről a legutóbbi Nintendo Directben hallottunk először, a State of Play során pedig ismét megmutatta magát a spéci kidobós. A bejelentkezés apropója a keresztplatformos bétateszt volt, amelyet április 2-4. között tartanak, és PC-ről, PS4-ről, Xbox One-ról és Switchről is elérhető lesz - négy pályát, öt különböző labdát és két játékmódot ígér.

Bemutatkozott a Sifu

A State of Play egyetlen új játékot hozott magával, ez pedig a Sifu volt, ami az Absolver mögött álló Sloclap új akciójátéka PC-re, PS4-re és PS5-re - a megjelenése idén várható. A klasszikus kungfufilmekből merítő anyagban azért kell bunyóznunk, hogy elkapjuk a családunk gyilkosait, és bár a jelek szerint a Hotline Miamihoz hasonlóan viszonylag sokat fogunk meghalni, szerencsére egy varázslatnak köszönhetően gyorsan feltámadhatunk majd, hogy újra próbálkozzunk.

Így fest a Solar Ash játékmenete

Gameplay ízelítőt kapott a Solar Ash is, amely a Hyper Light Driftert jegyző Heart Machine és az Annapurna Interactive közös projektje. Egy 3D-s akció-platformerről beszélünk, amelyben egy Rei nevű "voidrunnert" irányítunk, a feladatunk pedig az lesz, hogy megmentsük a bolygónkat az Ultravoidtól, amely egy világokat felzabáló fekete lyuk. A megjelenés idén várható PC-re, PS4-re és PS5-re.

Először mozog a Five Nights at Freddy’s: Security Breach

A Five Nights at Freddy’s: Security Breach 2021-ben érkezik PC-re, PS4-re és PS5-re, és a sorozat eddigi leglátványosabb darabjának tűnik, amely már nem egyetlen pizzériában, hanem egy méretes komplexumban, a Mega Pizza Plexben játszódik majd. Így kell elképzelni:

PlayStation Plus-játék lesz az Oddworld: Soulstorm

Az Oddworld: Soulstorm április 6-án jelenik meg PC-re, PS4-re és PS5-re, és az este talán legkellemesebb meglepetése volt, hogy a PS5-tulajok PlayStation Plus-címként, fizetés nélkül elérik majd a játékot áprilisban. A hír mellé egy új gameplay trailert is kaptunk, íme:

Augusztusra csúszik a Kena: Bridge of Spirits

Noha legutóbb márciusra írták ki a megjelenését, végül csak augusztus 24-én kerül boltokba a Kena: Bridge of Spirits. A játék PC-re, PS4-re és PS5-re érkezik, az alapkiadása pedig 40, míg a gyűjtői változat 50 dollárba fog kerülni. 

Nézzünk bele a Deathloopba!

A május 21-én PC-n és PS5-ön rajtoló Deathloop is képviseltette magát a műsorban, az új gameplay trailerben annak lehetünk szemtanúi, amint hősünk, Colt Ramblin’ Frank Spicerre és csapatára vadászik.

PlayStation 5-változatot kap a Final Fantasy VII Remake

PlayStation 5-kiadást kap a Final Fantasy VII Remake, amely a Final Fantasy VII Remake Intergrade címet viseli. Az új változat szebb látvánnyal és rövid töltési időkkel érkezik (eldönthetjük, hogy a 4K vagy a 60 fps a fontosabb futtatás közben), emellett új nehézségi szintekre, fotómódra és DualSense-támogatásra is számíthatunk.

A legfontosabb extrát az új epizód jelenti, amelyben Yuffie kapja a főszerepet - ezt csak a next-gen verzióban találjuk meg. Az Intergrade-re egyébként ingyenesen frissíthetnek a PlayStation 4 játékosai, a Yuffie-tartalmat viszont ez esetben is meg kell vásárolnunk, ha szeretnénk kipróbálni. A premier június 10-én várható.

2.
2.
DamonSan
A Final Fantasy VII Remake PS5-ös verziójához csak digitális verzió mellett lehet frissíteni, vagy lemezes változattal is?
Előre is köszönöm a választ! :)
1.
1.
DrZsasz
Hát ez a Final Fantasy 7 Remake Remastered annyira szomorú hír, hogy el sem lehet mondani :D Oké, van valami új kontent de miért kell ezt polirozgatni? Miért nem a folytatás készül?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...