Friss képeken a Halo Infinite

Jó ideje már annak, hogy utoljára kaptunk érdemi látnivalót a Halo Infinite-ről, a minap azonban beesett néhány nagy felbontású screenshot róla. Határozottan szebben fest a játék, mint tavaly júliusban!

A Halo Infinite első gameplay demója nem aratott osztatlan sikert, így a Microsoft azt is bevállalta, hogy az FPS lekési az új Xboxok premierjét, és csak idén ősszel kerül boltokba. A 343 Industries azóta gőzerővel dolgozik a játékon, az utóbbi hetekben pedig szép lassan elkezdte csepegtetni a helyzetjelentéseket a munkálatokról.


A minap beesett egy blogposzt a Halo Waypointra, amely néhány új screenshotot is hozott magával. Ezek 4K-s felbontásban készültek, a PC-s verziót ábrázolják és bár nem tudjuk, hogy milyen gép hajtotta éppen a játékot, a végeredmény igen látványos. Az első összehasonlító tweetek is megérkeztek már, amelyek a tavalyi állapottal vetik össze a látnivalókat.


A képek között akad egy-két artwork is, ezeket láthatjátok fent, alább pedig a napszakváltozásból kaphattok egy kis ízelítőt:

6 komment - szólj hozzá!