Henry Cavill Mass Effect-projektet teasel?

  • Írta: fojesz
  • 2021. február 26.
  • Teaser
Link másolása
A színész megosztott az Instagramján egy teasergyanús fotót, ami alapján úgy fest, hogy köze van valamilyen Mass Effect-projekthez. Szerepet kapott az új részben? Esetleg ebből is sorozatot készít a Netflix?

Henry Cavill mostanában a The Witcher-sorozat második évadával van elfoglalva, de ez nem jelenti azt, hogy ne kezdhetné el a felkészülést a később esedékes munkáira. A színész az alábbi fotót osztotta meg az Instagramon, ami erősen teasergyanús - és a jelek szerint egy Mass Effect-projektre utal.

A fotón Cavill szelfizik a The Witcher forgatásán, amint a sminkszobában ül egy paksaméta papírral: "Titkos projekt? Vagy csak egy rakás papír random szavakkal... Azt hiszem, ki kell várnotok, hogy megtudjátok" - szól a képaláírás, ami már eleve gyanúsan hangzik, nagy kár viszont, hogy a szöveg olvashatatlanul homályos...

De! Még szerencse, hogy a Gamepressure utánament kicsit a dolognak, és a Focus Magic nevű programmal játszogatva olvashatóvá tette a szöveget - ezt utóbb a PC Gamer is megtette, hogy megerősítse a dolgot. A linkelt cikkekben is látható képeken már egészen fogyasztható a szöveg, és már elsőre szembetűnnek az olyan szavak, mint a "Cerberus", a "Tali'Zorah" vagy a "Geth", ami alapján egyértelmű, hogy a színész valami Mass Effecthez kötődő anyagot olvas - a Gamepressure később arra is rájött, hogy az írás a Mass Effect 3 Wikipedia-oldaláról származik.

Vagyis minden jel arra utal, hogy Cavill - aki egyébként megszállott gamer - egy Mass Effecthez kötődő projektet teasel, legalábbis ez az egyetlen ésszerű magyarázat arra, hogy miért szelfizik valaki egy kinyomtatott Wikipedia-oldallal. Már csak az a kérdés, hogy milyen melóról lehet szó: persze nem kizárt, hogy a színész szerepet kapott a következő Mass Effect-játékban, de az elmúlt hónapok hírei után sokkal valószínűbb, hogy ezt a sorozatot is feldolgozza valamilyen formában a Netflix vagy valamelyik másik streamingszolgáltató.

4.
4.
patka21991
Nagyon jöhetne egy élőszereplős ME sorozat. :) Titkon mindig bízom a Netflixben, hogy ők el fogják hozni. De ha animációs sorozat jönne, nekem azzal sem lenne semmi bajom.
3.
3.
azureknight0715
Jó Shepard lehetne belőle :D
2.
2.
Nate Hope
Úgy látszik, nem mostanában fogja újra felölteni a Superman-gúnyát.
1.
1.
Lila_Csabi
Toss a coin to you Shepard... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...