PlayStation 5 - nyáron jöhet a tárhelybővítés

Lapértesülések szerint a Sony a nyár folyamán élesítheti azt a firmware-frissítést, amely már lehetővé teszi, hogy kibővítsük a PlayStation 5 konzolunk tárhelyét. A Call of Duty-rajongók örülni fognak a hírnek.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#18
#16: Azért világszinten nem arról van szó hogy 10 darab fogyott...
#16
Jó lenne, ha inkább a gép utánpótlásával foglalkoznának, kicsit korai még ez a firmware frissítgetési téma, hiszen szinte nincs is mit frissíteni! :(
#15
Sokat érnek vele ha világszinten hiánycikk.
#14
#12: Most rákerestem a neten, hogy megtalálom-e a régi oldalt, de helyette egy októberi leak-et találtam, ott meg sokkal olcsóbb. Okosabbak nem lettünk tőle.

"The alleged Walmart listing is for a "PS5 500GB SSD DRIVE" and is priced at $115. That's actually roughly on par, on a per GB basis, with the 1TB Xbox Series X expansion drives for $219."

Mondjuk vitázni pont nem akartam rajta és külön rosszat sem kívánok a next-gen konzolosoknak... De ahogy összejöttek ezek a 2020-as rajtok a hardverekkel és ahogy ettől ma kinéz a piac, még lehet ezeknek is felcsesződik az áruk.
#13
Na a végén még ez is visítani fog! :) Talán nem ártott volna az ssd hűtésére egy elegánsabb megoldás a nagy kapkodásban! Meg ugye nem is sikerült olyan jól amúgy sem hiszen nem fed le mindent amit kellene.
A kontrollerek is időzített bombák. Sokba fognak ezek a dolgok fájni a Sonynak még szerintem. Meg persze a vásárlóknak is sajnos!
#12
#10: Majd meglátjuk, végül is kár előre vitázni. Hogy őszinte legyek én nem is olvastam direkt ps-hez való SSD árbejelentésről.
#11
5.5 giga/sec olvasási sebesség kell, hogy meglegyen a belső tárhely sebessége, ilyen meg nem nagyon van olcsóbb, 980 evo pro, wd SN850, adata s70 stb. mind hasonló árban van.
#10
#7: Hát figyelj, ha a bejelentett árakon jönnek, akkor több mint a duplájába kerül egy 512-es bővítés a PS5-höz, mint egy annál gyorsabb 1TB sima SSD. Ha ezt esetleg kombináljuk azzal, hogy hasznot tesz rá a reseller és készlethiány lép fel, akkor ott már mindegy lesz, hogy ki cigánykodik, olyan drága lesz, mint az állat.
#9
Készletbővítésnek jobban örültem volna. :/
#8
Oké, csak ps5 tulaj alig van!
#7
#5: Mondjuk pont a tárhely bővítésnél ( a Vita-t leszámítva ) azért nem a Sony cigánykodott. A PS3-ba és a PS4-be is rakhattál házilag.... és retail cuccot....
#6
Majd megveheted az 1 TB bővítőt 90 ezerért a jó esetben 185 ezres konzol mellé, hogy játszhass a PS4 játékaiddal, játéktól függően akár magasabb fps szám mellett...
#5
#3: Arra érdemes számítani, hogy dupla, vagy tripla áron lesz a normális SSD árakhoz képest.
#4
#2: Van egy pár jóval gyorsabb drive, csak a szoni "nem támogatja".
#3
Még a beszerelés nem is nagy cucc.Itt inkább az lesz a kérdés milyet vegyél bele mert lehet ez a bővítés végén még sokba is fájhat nekem azaz érzésem.
#2
A gépben van bővítésre alkalmas hely, amihez bárki hozzáfér könnyedén, ez egy sima M.2 port, tehát akár ma is bele lehetne házilag rakni, viszont a Sony jelenleg nem támogatja az ide berakható meghajtókat, mivel nem képesek arra a teljesítményre, amire a beépített (és nem cserélhető) változat.
#1
Kíváncsi leszek erre a történetre. Gondolok itt arra, hogy ez az ssd bővítés házilag meg oldható e garancia vesztés nélkül, vagy hivatalos márka szervizbe kell küldeni a gépet ehhez.