PC-re is megjelenik majd a Monster Hunter Rise

  • Írta: fojesz
  • 2021. február 26.
  • Bejelentés
Link másolása
A Capcomot ért hackertámadást követően már kiszivárgott, a minap azonban hivatalosan is megerősítette a kiadó, hogy a jövőben PC-re is megjelenhet a Monster Hunter Rise.

Nem marad örökké Nintendo Switch-exkluzív a Monster Hunter Rise, a játék ugyanis PC-re is meg fog jelenni - ezt Ryozo Tsujimoto producer erősítette meg az IGN japán csapatának. Nem először halljuk ezt az infót, ugyanis már a Capcomot ért hackertámadást követő szivárgások is szót ejtettek a portról.

"Rengeteg megkeresést kaptunk a Monster Hunter Rise PC-s változata kapcsán, különösen a tengerentúlról, szóval úgy döntöttünk, hogy számítógépes verziót is készítünk belőle, amit 2022 elején tervezünk kiadni" - nyilatkozta a producer. "A port még mindig fejlesztés alatt áll, szóval csak akkor osztanék meg több információt róla, ha ennek is eljön ideje."

Részletek tehát még nincsenek, csak az biztos, hogy a március 26-án esedékes Switch-premier után PC-re is várhatjuk majd a Monster Hunter-sorozat legújabb illesztését. Az persze kérdéses egyelőre, hogy a játék, amit kifejezetten a hibrid konzol sajátosságait szem előtt tartva fejlesztettek, hogyan fordul majd át számítógépekre.

2.
2.
zsocc-nrg
Nyílt titok volt de azért mindig jó a hivatalos bejelentés :)
1.
1.
Tegnapi nap hire volt nekem, varom majd nagyon ;-) De 2022 odebb van meg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...