Íme, a PlayStation Plus márciusi kínálata

A Sony úgy gondolta, ha már úgyis szobafogságra vagyunk ítélve, akkor továbbra sem fogja elaprózni a PlayStation Plus kínálatát, és ismét négy ütős játékkal töltötte fel a következő hónap felhozatalát.

Sajnos továbbra is otthon maradásra van kényszerítve az egész világ, ezért a Sony mindenki örömére ebben a hónapban is rákapcsolt, és szuper ajándékjátékokkal kedveskedik a PlayStation Plus-előfizetőknek:

Az egyik legnagyobb PS4-es cím a felhozatalban az alig egyéves Final Fantasy VII Remake - ami a tegnapi State of Play-bejelentések után duplán örvendetes -, de a Remnant: From the Ashes szintén kellemes órákkal ajándékozhatja meg a soulsbourne-játékok kedvelőit. Ezek mellett még helyet kapott a válogatásban a PS VR-os Farpoint, illetve PlayStation 5-ön még a Maquette-et is a gyűjteményünkhöz adhatjuk.

Mindegyik cím március 2-től egészen április 5-ig lesz letölthető.

Érdemes megemlíteni, hogy az előző hónap PS5-exkluzív ajándéka, a Destruction AllStars még egy teljes hónapig bezsákolható lesz az előfizetőknek (ezt követően 20 dollárért vásárolhatjuk meg), valamint a Sony korábban már jelezte, hogy egész márciusban ingyen kínálja majd a 2016-os Ratchet & Clanket, amihez ráadásul még PS Plus-előfizetésre sem lesz szükségünk, hogy az idők végezetéig beleolvasszuk a könyvtárunkba. Az utóbbival kapcsolatban a japán cég azt is elmondta nemrég, hogy a Play at Home kezdeményezését idén egészen júniusig kitolja majd, így négy hónapon keresztül kapunk egy-egy ingyenjátékot PlayStation-konzolokra.

16 komment - szólj hozzá!