Gondok vannak a Dying Light 2 fejlesztésével

  • Írta: Baloo
  • 2021. február 26.
  • Gyászhír
Link másolása
Sajnos továbbra sem örömhírek érkeznek a Dying Light 2 háztájáról, és egy frissen kiadott cikkből most az is kiderült, hogy sokkal nagyobb gondok lehetnek a Techlandnél, mint azt elsőre gondolnánk.

A hangulatos gameplay előzetes után sajnos sorra érkeznek a rossz hírek a Techland felől: kezdve a csúszásoktól, a szexuális zaklatással vádolt Chris Avellone-on át, egészen a csapatot elhagyó veterán fejlesztőkig. Múltkor már azt hittük, hogy a nagy eséllyel idő előtt kiszivárgott gyűjtői kiadás már a játék megjelenésének az előszele, de könnyen lehet, hogy ezt rosszul gondoltuk.

A TheGamer egyik újságírója ugyanis tíz jelenlegi és egykori Techland-alkalmazottal beszélgetett a Dying Light 2-ről, és a megkérdezettek egyöntetűen állították, hogy a játék fejlesztése finoman is szólva döcögősen halad. Elmondásuk szerint ezért a felső vezetés a hibás, akik senki tanácsára nem hallgatnak, és amelyik munkatárs nem engedelmeskedik nekik, az gyorsan az utcán találja magát.

A nem túl felemelő morál mellett komoly probléma még, hogy a játék nem rendelkezik egy koherens arculattal, és a folyamatos irányváltásoknak köszönhetően már a fejlesztők sem tudják, mi lehet a remélt végeredmény. Szintén lassítja a munkálatokat, hogy a készítőknek a Chrome Engine 6-ot kell használniuk, és nem engedik nekik, hogy például az Unreal Engine 4-et, vagy a Unityt alkalmazva készítsék el a Dying Light 2 prototípusát, majd azt konvertálják át a saját belsős grafikus motorjukra.

A játék megjelenési dátuma továbbra is kérdéses, de fentiek ismeretében nem lennénk meglepődve, ha még egy jó darabig nélkülöznünk kellene a zombis kalandot.

11.
11.
markoci555
Szerintem nem a Cyberpunk-hoz hasonlítanám, ez inkább Anthem-esen hangzik, én már kezdem is temetni, megint reménykedtem, mikor tudom, hogy játékoknál nem érdemes, lásd System Shock 3, Bloodlines 2... legalább van 1-2, ami állandó update-et kap, és foglalkoznak vele
10.
10.
Hab
Hát ez nagyon szomorú :( Ezt a játékot is túl korán mutatták be.
9.
9.
pszihoapu
a valve haromig nem tud szamolni. a techlend a kettoig nem jut el soha.
(pedig a dead island es a dying light is kiemelkedo a zombi ozon jatekokbol szerintem.)
6.
6.
cyberstaker
Az ilyen típusú eseteknek sosem jó a vége. Dolgoztam olyan tech cégnek, ahol nagyon hasonló gondok voltak, és végül csődbe is ment :D
5.
5.
Dízel
Persze hogy baj van vele, mivel evvekel ezelott bemutattak es azota semmi hir rola. Ez is olyan kacsa lesz mint a star citizen ami sosem keszul el. Ha meg kijon annyira elavult lesz a tobbi jatekhoz kepest hogy bukta lesz.
4.
4.
Baloo
3.
3.
#2: Lol, tényleg. De ez lehet igazából egy meghatározás is mostantól :)

2.
2.
VampireKain
A "gyújtói kiadás" reméljük h nem csak gyújtani való lesz! :))
1.
1.
Ganzer
Fasza. 3 közül ez az egyik amit baromira várok (várnék).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...