J.J. Abrams Superman-rebooton dolgozik

Közeleg az újravágott Justice League premierje, de úgy tűnik, hogy a Warner ennek ellenére is kezd eltávolodni Zack Snyder Acélemberétől. Az új szuperhősfilmet J.J. Abrams és a Bad Robot szállítja majd.

Még földet sem ért a márciusban érkező Zack Snyder's Justice League, már gyakorlatilag elkönyvelhetjük, hogy Superman sorsa új irányt vesz majd a jövőben. A Deadline értesülései szerint ugyanis J.J. Abrams és csapata, a Bad Robot zöld utat kapott a rebootra, melynek forgatókönyvéért Ta-Nehisi Coates felel majd. Coates non-fiction regényíróként és a The Atlantic újságírójaként szerzett hírnevet, de tapasztalt a képregényvilágban is, hiszen a Marvel oldalán dolgozott már a Captain America és a Black Panther képregényszériáin is.

A nagy kérdés már csak az, hogy ki alakítja majd Supermant a rebootban. Az első és egyértelmű választás természetesen továbbra is Henry Cavill lenne, hiszen abban talán mindnyájan egyetérthetünk, hogy nem miatta került vakvágányra az Acélember története, ráadásul a brit színész korábban már megemlítette, hogy a későbbiekben is szívesen visszatérne a szuperhős szerepében.

20 komment - szólj hozzá!