J.J. Abrams Superman-rebooton dolgozik

Közeleg az újravágott Justice League premierje, de úgy tűnik, hogy a Warner ennek ellenére is kezd eltávolodni Zack Snyder Acélemberétől. Az új szuperhősfilmet J.J. Abrams és a Bad Robot szállítja majd.
  • Írta: szlav

Kommentek

#20
#16: 18 év alatt minek néztél pornót?
#19
#18: Pontosan! A Watchmen pl az eggyik személyes kedvencem, és ahoz aztán kell egy fajta érettség hogy fel tudd fogni miről is szól. Sok olyan embert ismerek akinek azért nem tetszett mert nem az agyatlan püfölésről és làtvànyról szólt.
#18
#17: Főleg, hogy a 18 év alatt az olyan képregények, mint a Watchmen, A sötét lovag visszatér, A gyilkos tréfa, vagy akár a Kraven utolsó vadászata nem is nagyon ajánlottak, vagy legalábbis kell hozzájuk egy bizonyos lelki érettség.
#17
#16: Talán azért mert ők is voltak gyerekek annó és gyerekként sokaknak bejött a szuperhősös képregények, rajzfilmek. Ebből adódóan felnött fejjel is kiváncsi rá és érdekli ez a vonal mivel már van egy olyan tech hozzá amivel ezt jól meg is lehet valósítani. Ezt úgy mondom hogy én a java szuperhősös filmet utálom mint a szart... van pàr ami nekem is tetszett és jó volt ilyen minőségben làtni de szerintem sok 100x jobb filmet meg elkerüli a figyelem amiatt mert csak ezt nyomatják a mozikban lassan már.
#15
#13: Jar jar itt csak producer (szerencsére) +amúgy semmi bajom nincs a feketékkel,de nem lehet egyedi karaktereket kitalálni? Vagy ha annyira afro speciál man-t akarnak,ott van steel...de ne Clark Kent-et szinezzék át
#13
Csodálom, hogy Hollywood még megbízik annyira Abrams-ben, hogy rendezői munkát adjon neki.
#12
#10: Nem nem volt hajlandó, hanem másik stúdióval volt szerződése, a Mission Impissible-t forgatta és kellett a bajusz. A stúdió meg nem engedte, hogy leborotválja
#11
#8: Lex Luthor inkább Trump hasonmás lesz ahogy a hollywoodi filmek főellenségeinek 80%-a manapság.
#10
#3: Ha jól emlékszem Batman v Superman után maga Cavill jelentette be, hogy kiszáll amint lejár a szerződése, a Justice League-ben pl. már a bajuszát sem volt hajlandó leborotválni, CGI-jal próbálták kevesebb sikerrel eltüntetni.
Egyszerűen nem éri meg neki egy ilyen franchise-hoz láncolni magát.
#9
Ezt nem 6-7 éve reboolták?
#8
Tudjuk előre, ez is politikai korrekt film lesz. Ahol Superman fekete színész fogja játszani. Superman ellenségét: Lex Luthor szőke hajú kék szemű fehér férfi színész fogja játszani. Természetesen lesz meleg karakter is benne.
#7
#6: :D
#6
#2: "forgatókönyvéért Ta-Nehisi Coates felel majd. Coates non-fiction regényíróként és a The Atlantic újságírójaként szerzett hírnevet, de tapasztalt a képregényvilágban is, hiszen a Marvel oldalán dolgozott már a Captain America és a Black Panther képregényszériáin is."

A fenti szöveg alapján nem kérdés, hogy ennek a rebootnak mi lesz a vége.
#5
#4: Hát hogy öszinte legyek, nekem az se jön be hogy 2-3 film után valaminél már reboot van...
#4
A reboot nem rossz ötlet, de Cavill nálam a Superman.
Inkább folytathatnák az Acèlembert.
#3
Na menjenek a faszba. Henry Cavill az egyik legkirályabb Superman (szerintem), látszik hogy egyszerűen semmit se tudnak kezdeni a DC-univerzummal, inkább engedjék el vagy adják egy Marvel-szintű studiónak a jogokat mert ez már nevetséges és követhetetlen. Ha meg tényleg B.Jordan lesz (akivel amúgy semmi bajom mert jó színész) akkor nem lesz hőbörgés hogy blackwashing van vagy csak fehérre mosás esetén szabad pofázni??
#2
Állítólag Michael B. Jordan-t akarják,szóval sanszos hogy valami pc fos lesz.
#1
De minek?!
Már megint minek?!