Rogue Legacy 2 - bemutatkozott a Gunslinger

  • Írta: szlav
  • 2021. február 27.
  • Letöltés
Link másolása
Nagyot frissült a Rogue Legacy 2 korai változata. A The Arcane Hallows frissítésével két új karakterosztály és egy új helyszín nyílt meg a kalandorok előtt, ezzel pedig a második rész tartalom szempontjából utolérte a nagysikerű elődjét.

Az elmúlt évtized nagy indie-forradalmának egyik nagy éllovasa, a Rogue Legacy rengeteg játékossal ismertette meg a roguelike fogalmát. Habár a folytatás már most is játszható, az továbbra is csak a Steam Early Access keretei közt érhető el, de a játékot fejlesztő Cellar Door Games szerint a legutóbbi nagy frissítéssel a Rogue Legacy 2 már legalább annyi (vagy akár több) tartalommal rendelkezik, mint az elődje.

Ez a nagy frissítés pedig nem más, mint a The Arcane Hallows, amely nevét a varázslatos új helyszínéről kapta. A kastély frissen megnyitott szárnya egy hatalmas könyvtárat és múzeumot tartogat, telis-tele mágikus kódexekkel és tekercsekkel, különös festményekkel és kincsesládának tűnő mimicekkel. Ezzel párhuzamosan két egy új hős, a Gunslinger és az Assassin is elérhetővé vált a családfán. A gyorsan mozgó bérgyilkost már jól ismerjük, így érdekesebb lehet a frissen debütáló pisztolyhős, aki úgy szórja a lövedékeket, mintha csak egy bullet hell közepén lennénk.

A Rogue Legacy 2 a Steam Early Access programjában érhető el.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...