Dedikált szervereket kap a Master Chief Collection

  • Írta: szlav
  • 2021. február 27.
  • Hír
Link másolása
Tartalom szempontjából már teljesen kerek lett a Halo: The Master Chief Collection, de a 343 Industries még számos technikai és életminőségi újdonságot tartogat a tarsolyában. Ilyen például a Custom Browser és a vele érkező dedikált szerverek.

A 343 Industries láthatóan hosszú távra tervez a Halo: The Master Chief Collection támogatását illetően, annak ellenére is, hogy az óriáscsomag már az összes hagyományos Halo-játékot elhozta PC-re (a Halo 5: Guardians kivételével). Mivel a kollekció a népszerűsége javát a többjátékos módjainak köszönheti, logikus lépés, hogy a stúdió elhozza azt, amire az xboxos játékosok oly sokáig vártak hiába: a dedikált szervereket.

A legújabb fejlesztői helyzetjelentésből kiderül, hogy mindezt a Custom Game Browser menüje alatt élesítik majd, elsőként a Halo: Reachnél, később pedig a The Master Chief Collection többi címénél is. Ezzel a felhasználók gyakorlatilag saját, állandó játéklistákat hozhatnak majd létre, az általuk kiválasztott térképeken és játékmódokkal, azokat akár a nap 24 órájában fenntartva. Mivel ezek a meccsek nem P2P-alapon, hanem a kifejezetten erre a célra kihegyezett szervereken futhatnak majd, lényeges javulást és kevesebb ingadozást érzékelhetünk majd az online kapcsolat terén is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...