Visszakerült a Steamre a The Sinking City

Azonban ezzel még nem ért véget a játék körüli bonyodalom, ugyanis a most újra felrakott verzió nem a korábbi változat, amit levettek. A fejlesztők arra kérik a játékosokat, hogy ne vásárolják meg a The Sinking Cityt a Steamen.

Tavaly nyáron harapódzott el a helyzet a The Sinking City fejlesztőstúdiója, a Frogwares és a játék kiadója, a Nacon között, méghozzá olyannyira, hogy a jogi vitákat követően el is tűnt a lovecrafti kaland a digitális áruházakból. Idén januárban aztán a játék visszakerült először az Xbox Store-ba, majd a PlayStation Store-ba, és végül PC-n a Steamre is.

De sajnos ezzel még nem zárult le a The Sinking City körüli dráma, ugyanis a Frogwares állítása szerint a játék nemrég feltöltött változata nem az eredetileg eltávolított verzió, így nem ajánlják, hogy a Valve platformján keresztül vásároljuk meg a horrorkalandot. Arról sajnos nem érkezett hír, hogy mi a különbség a két produktum között, de a steames beszámolók alapján a mostani verzióból valóban hiányoznak az achievementek, a DLC-k és a felhőbe mentés lehetősége.

Az eseményeket egyelőre még egyik fél sem kommentálta.

6 komment - szólj hozzá!