Készül a District 10

  • Írta: fojesz
  • 2021. március 1.
  • Cooltúra
Link másolása
Úgy néz ki, Neill Blomkamp végre elhatározta magát, és jöhet a District 9 folytatása: az úriember szerint már készül a forgatókönyv, és azt is megosztotta a nagyérdeművel, hogy kik dolgoznak rajta.

Úgy néz ki, előbb-utóbb csak összejön a District 9 folytatása, az legalábbis mindenképpen biztató, hogy Neill Blomkamp rendező szerint már elkezdték írni a forgatókönyvet. A szkript az ő, Terri Tatchell (az előző rész másik írója) és Sharlto Copley (az előző rész főszereplője) közreműködésében készül.

Blomkamp egyébként sosem csinált titkot abból, hogy szeretne folytatást a nagy sikerű filmjéhez, az elmúlt években azonban rendre más projektekkel foglalkozott. A District 9 premierje után rendkívül felkapott lett, így több sci-fit is szállított a mozikba, sőt felmerült, hogy egy új Alienen is dolgozhat majd. Az utóbbi időben azonban főleg horrorfilmekben utazott, ezek pedig inkább radar alatti munkák voltak.

10.
10.
semike
Éljen!!!!
Kedvenc filmem a mai napig!
Nagyon elgondolkodtató!
9.
9.
Őrnagy
#8: A két film stílusa merőben eltérő. Kinek mi jön be.
8.
8.
GAMEROD
Nekem nem maradt valami emlékezetes a District 9 se. Kétszer láttam, de konkrétan semmi nem rémlik belőle. Nem úgy mint egy Függetlenség napja aminek a szövegeit kívülről fújja az ember (ellentétben a második részével, mert abban már teret nyert a mai gagyiság)
7.
7.
manderel
#2: Én az Elysiumot bírtam. A Chappie már nekem sem jött be.
6.
6.
Őrnagy
Ez a faszi már kipukkadt.
4.
4.
hedzsooo
3.
3.
Aanash
A district 9 jó volt, de utána már nemigazán tudta tartani a szintet a többi filmjeiben.
Csak ne járjon úgy, ahogyan a prometheus.
Egy ígèretes kezdèshez borzalmas folytatás jött.
2.
2.
Mortis
#1: konkrétan azon kívül, hogy a rövidfilmjei jól néztek ki, semmit. az elysium és a chappie is hányadék.
1.
1.
Nate Hope
Nagyon szeretem a D9-et, viszont ettől a folytatástól egy kicsit félek, mert Blomkamp azóta alig tett le valami értékelhetőt az asztalra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...