Steam - frissült a Remote Play Together

Igazán hasznos funkcióval bővült a Steam Remote Play Together, ugyanis a bétakliensben már Steam-fiók nélküli barátokat is beinvitálhatunk bármelyik, a rendszer által támogatott couch co-op játékba.

Pár évvel ezelőtt remek funkcióval bővült a Steam: a Remote Play Togethernek hála interneten keresztül is játszhatjuk azokat címeket, amik kizárólag lokális multiplayer móddal, vagy osztott képernyős megoldással vannak felruházva. A legutóbbi frissítéssel pedig még egyszerűbb lett a közös játék.

Mostantól ugyanis a Steamet nélkülöző barátainkat is meghívhatjuk egy kis Overcooked! 2-t vagy Mortal Kombat 11-et játszani, mindössze a Steam Link alkalmazást kell telepíteniük, és már mehet is a móka.

Két dolgot azonban érdemes észben tartani: az egyik, hogy egyszerre csak egy ismerősünk játszhat velünk Steam nélkül, ha nagyobb létszámú csoporttal szeretnénk együtt kockulni, akkor nekik már regisztrált fiókkal kell rendelkezniük. A másik pedig, hogy egyelőre csak Windowson, iOS-en és Androidon működik az új funkció.

0 komment - szólj hozzá!