A Battlefield 6 miatt csúszik az új Need for Speed

Az Electronic Arts ugyanis úgy döntött, hogy a Criterionnál készülő versenyjátékot takaréklángra teszi, amíg a csapat besegít az idén esedékes, új Battlefield-epizód készítésébe.
  • Írta: gorien

Kommentek

#20
#18: A BF V. minden idők egyik legjobb battlefieldje számomra. Iszonyat hangulatos és iszonyat jó fizikával, a hasalás, kúszás, mászás átforgással, vízbecsobbanással páratlan az FPS műfajban. Célzás lövés, fegyver visszarúgásról nem is beszélve. Az egész dinamika ámblokk. Egyetlen hibája van a játéknak csakis! Amit megemlítettél. De nem 120 x -szor lőnek le... Mert még keveset is mondtál! Ha nem ötezerszer akkor egyszer se! És vagy kismillió csicska sniper szatír állat fészkel minden egyes bokorban. Vagy néhány ezer egyszemélyes rambo, ezt tetézi az összes maradék kretén aki azt se tudja mit kell csinálni, marad 6 ember aki próbálna veled együtt a játék küldetésére öszpontosítani, azaz zászlókat húzni meg stb. Valahol roppant frusztráló, valahol egy háború ilyen. Alapjába véve pedig a háborúk erről szólnak. Ezt vagy elfogadod, vagy totál besokalsz. Mindenesetre mivel ez a játék adja át a legjobb háborús hangulatot így figyelmen kívűl hagyom hogy folyton lelőnek. Bár némiképp igyekszek kompezálni azzal hogy folyton Medic vagyok.
#19
#11: Akkor kérd meg a tesódat és keresse vissza melyik BF hír alatt gerjesztettem a vitát. Ez is csak egy szimpla kérdés aminek igen is van valós alapja. Ha meg szídni akarok egy játékot az az R6-lesz forever! XD
A BF-et csak úgy leszarom szint úgy mint a NFS-t!
#18
#9: Szerintem evidens hogy valakit nem "tárgyként" kezelsz még egy ilyen játèkokkal és filmekkel foglalkozó oldalon is. De mind1... És ha kiakadok azt nem egy 10-en éves fogja kihozni belőlem a komment szekcióban... XD

Ha te jól érzed magad hogy 1 játék során 120 x lőnek, taposnak, robbantanak, szúrnak, gázolnak és sorolhatnám mèg milyen módon nyírhatnak ki, az a te dolgod. Ha téged leköt az agyatlan gyilkolás az is a te dolgod. Mint írtam is, jó jàtékot hozzá!
#17
Inkább Battlefield mint Need for speed.
#16
#12: Ki volt az itt aki mindent a tesója gépén látott / játszott ? ;)
#15
#5: Burnout miatt és a Test Drive miatt is sírunk a haverokkal, a gond csak az, hogy EA-nál sírni felesleges. Soha nem érdekelte őket mit akar a rajongó.

Burnout:
- Sajnos az EA felvásárolta a csapatot és azóta befogta őket NFS-re.
- Páran a főcsapatból kiléptek anno és új stúdiót alapítottak. Ha jól tudom van is egy Burnoutra hasonlító játékuk, de az nem Paradise open world vonalon, hanem a régi külön pályánként betöltős kis hegyi/utcai versenyek.

Test Drive Unlimited:
- Nintendo Switch-re van 2 rész.
- De ha jól tudom a régieket fejlesztő csapat ha jól tudom az Ubisofthoz ment és a The Crew-t ők készítik.

ui: Ha már open world autós cuccok, lenti felsorolásból kimaradt az általam itt említett The Crew.
#13
De jó volt a Bf4.
Rengeteget játszottunk vele.
A jó öreg metró pálya ( azt hiszem dlc-ben volt) ahol igazi darálás ment.
Kiváncsian várom mit villantanak.
#12
#11: Spoiler: mindenki tudja, hogy egy hormonzavaros troll vagy. Csak inkább védjük a bolygót és nem pazarolunk arra áramot, hogy veled kínlódjunk. Tudod, az elfogadás. De kezdj el itt rimánkodni és még le is fogják tépni a fejed (ezt is).
#9
#6: Olyan vicces amikor valaki fennakad azon, hogy ez, vagy ő. A mondatban "ez"-ként szerepelhetsz mint "ez az ember/személy/csávó/stb." is, nem csak mint ő mint személy. A Battlefield meg fasza, mindig is az volt és valószínűleg az is lesz. Akinek nem jön be az egyszerűen nem szereti jólérezni magát játék közben, vagy csak nem tud vele játszani.
#8
#5: Igen, a heatnek is sok hibaja volt, de meg igyis egy vallalhato jatek lett. De igaz, hogy a kovetkezo resznel jo lenne rancba szedni sok mindent, de tenyleg annyira nincs open world autos jatek, hogy meg a heatre is hienakent vetettem ra magam.
#7
#5: Test Drivenak most jön majd...
#6
#4: Nem "ez" hanem "ő" talán kedves szenilis újjonc. (Regisztráció: 2021. január 20.) Ahogy tudom ez az első Battlefield hír a regelésed óta, szóval nem tudom hol láthattad a kommentemet azóta. Sőt előtte sem mert max 1 Battlefield hír alá kommentelhettem a regem óta de mind1. Nem is fogok többet mert pont leszarom ezt a játékot...
Amúgy meg a játèk maga, egy hulladèk a hitboxával eggyütt...
Jó játékot hozzá!
#5
#3: Ott a BurnOut: Paradise és a Test Drive Unlimited széria is. Érdekes, évek óta nincs hozzájuk folytatás, mégis senkinek nem sír miatta a szája...
Én nem bánom, hogy tartaléklángra teszik az NFS-t, mert lehetőség szerint utána esetlegesen ki tudnak hozni egy érdemleges játékot belőle, ahol mondjuk, mint pl a legutóbbi résznél, a 3as szintű rendőrök nem olyan nehezen lerázhatóak. Szerintem az a része eléggé unbalanced lett, és ha már a 3-as igencsak nehéz volt -legalábbis számomra- akkor milyen lehetett volna az 5ös szintű üldözés?

Ha esetleg ez szarkazmus volt, akkor bocs a spammért.
#3
Na menjenek a faszomba, kurva jo hogy ma mar nem letezik open world autos jatek a need for speeden es a forzan kivul, es ezekbol is basznak uj reszt kihozni...
#2
#1: Azért a BF nem egy COD, ami 2000000 évig használta ugyanazt a motort és tényleg csak skineltek egy kicsit.

Mivel az utolsó modern BF a 4. rész volt, azokat a külsőket nem éppen tudják használni. A DICE fejlesztett a játék motorján is. Ahogy hallottam full rombolható lesz minden épület és úgy dől amilyen erők hatottak rá. Szóval van mit modellezgetni.
#1
Már az újra skinezés sem megy úgy mint régen?