Tömeges elbocsátások a Hardsuit Labs csapatánál

  • Írta: szlav
  • 2021. március 2.
  • Biznisz
Link másolása
Miután teljes egészében leváltották a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 fejlesztőcsapatát, nem lepődhetünk meg azon sem, hogy a stúdió tagjai komoly leépítésekkel néznek szembe.

Az elmúlt évek egyik legnagyobb horrorsztorija a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2-höz köthető; egész pontosan a játék fejlesztéséhez. A népszerű szerepjáték folytatását komoly ováció mellett jelentették be, azóta viszont csakis leépítésekről és csúszásokról hallhattunk. Ennek a végeredménye pedig az lett, hogy a Paradox elvette a projektet a Hardsuit Labstől. Egy ilyen radikális döntés nyilvánvalóan nehéz következményeket von maga után a stúdió alkalmazottainak sorában is.

A hányattatott sorsú játék narratívájáért felelős négyfős csapat tagjai Twitteren árulták el, hogy a stúdió a teljes részlegtől megvált, a munka nélkül maradt fejlesztők máris új állás után kutatnak. Természetesen nem csak az írók jártak így, hasonló leépítések érték a Hardsuit Labs egyéb részlegeiben dolgozó alkalmazottakat is. Nyilvánvaló, hogy a projekt elvesztése komoly anyagi érvágást jelentett a stúdiónak, hiszen a Bloodlines 2 fuccsba ment fejlesztése mellett csakis a lélegeztetőgépen tartott Blacklight Retributiont tudhatják a rezüméjükön.

1.
1.
Nem csoda, szar egy csapat volt, ezt csak azok tudjak akik kovettek oket, en Blacklight ota es esku eveken at fene tudja mit csinaltak de inkabb semmit, amit hirezgek twitteren az kb 3 havonta az volt hogy fankot vittek a studioba, meg fociznak...egyszer irtak nekik is hogy játékot is csinaltok amugy?! :-)) hat mar nem..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...