Hogwarts Legacy - transznemű hősünk is lehet

Habár továbbra sem tudunk sokat a Warner Bros. és az Avalanche Harry Potter-játékáról, J.K. Rowling múltbéli tweetjei után a fejlesztők időszerűnek látták, hogy megemlítsék: az ő szerepjátékukban transznemű varázslónk is lehet.
  • Írta: szlav

Kommentek

#74
#73: No igen,akiknek büdös a meló bármire képesek,gondolván itt pl. a tévében bármikor látható jós,sámán,halottlátó,szerencseküldőkhöz,a tévéshopokban a vacakot szuper termékként reklámozók,akik kihasználják a naiv embereket.Egyre több aki az anyját is eladná csak dolgozni ne kelljen netalántán.
#73
#72: BLM-nek semmi köze a feketékhez, 90%-a fehér egyetemista aki olyan szakra jár/járt ami sz*rra se jó és megélhetési aggódó lett belőle.
#72
#47: Persze.Sajnos ez a baj a BLM mozgalommal is.Ahelyett,hogy cáfolni próbálnák az előítéleteket,kialakítottak egy bosszúhadjáratot a fehérek ellen.Az egész egy olyan mozgalomba csapott át az anti-rasszizmus jegyében,hogy konkrétan meg van szabva,hogy egyes helyeken csak feketéket vehetnek fel,ami önmagában rasszista.Hozzáteszem,hogy az egész BLM mozgalom egy f*szság.Olyan feketék vergődnek,akik nem is éltek még akkor,amikor a feketék valóban el voltak nyomva.
Amíg az emberek szélsőségekben gondolkoznak és mindenki csak visszavágni akar a sérelmeiért,addig nem lesz változás a világban.
#68
SLi
#59: imádom az ilyen hisztéria rohamokat, JK rowling személyes vagyona több mint 1 milliárd dollár, minden idők egyik legsikeresebb írója, az első író akinek a könyvei több mint egy milliárd dollár értékben keltek el, az egyik ha nem a legnagyobb hatású élő író, a legnagyobb és legnevesebb újságok versengenek hogy interjút adjon nekik, több tízmillió követője van a különböző közösségi oldalakon. Mégis milyen "nyilvánvaló elnyomás" éri őt? Szakmailag kicsinálták? mikor új könyve jelenik meg 48 óra alatt 5 millió fogy belőle... a szellemi tulajdonának (bizonyos) jogait meg ő maga adta el, így lett az egyik leggazdagabb nő a világon.
Vagy az az elnyomás hogy twitteren csúnyát írogatnak róla? röhejes
#67
Számítottam is rá, hogy egy ilyen hírnél a liberálnácik fognak ezer kommentet legyártani.
Hozom a popcornt.
#64
#63: A GK politikológia tanszéke megmondta!!!!!4!!4! Nézz majd vissza 4 év múlva, mire a demokraták, Soros és az ellenzék lerombol mindent
#63
Próbálom levonni a konzekvenciát... Szóval, a kommunista transzszexuális sportolók fogják elfoglalni a világot, akik Hogwarts-ból jönnek. Stimt?
#62
#61: Nem mellesleg pont azokra gondoltam amúgy akik “elnyomással” vádolják a többi embert akik ellen kikeltél itt alant, de ne is zavarjon egy cseppet sem. Érdemes lett volna elolvasni mire válaszoltam.... de egyszerűbb hisztizni...
#61
#59: Odáig olvastam hogy “elkezdjél nácizni”. Ha fullba nyomod a kretént, attól kímélj meg kérlek.
#58
#56: Kivéve, ha az exférj "kezeli a helyzetet".
#57
Nemtudom mit vártam amikor ide klikkeltem, de rém elkeserítő a kommentszekció
#56
#55: Nem kell átesni a ló túloldalára. Szó sincs róla hogy a világon sehol nem volt és nincs is valódi elnyomás. Ugyanakkor amit írtam igenis valós “taktika”. A “40 év” meg már tényleg lejárt lemez , így 30 év után. Tudod, ha 30 éve nem tudod megdugni az asszonyt, ezért már kár még mindig az exférjét hibáztatni.....