Az Epic felvásárolta a Fall Guys csapatát

Búcsút int a Devolver Digitalnak a Mediatonic csapata. A Fall Guys fejlesztőstúdiója, illetve annak anyavállalata mostantól az Epic Games szárnyai alatt folytatja a karrierjét. Ez szerencsére nem befolyásolja a Fall Guys jövőbeli terveit.

Az Epic Games blogjáról érkezett a hír, miszerint Tim Sweeney csapata felvásárolta a Tonic Games Groupot, a Mediatonic, a The Irregular Corporation és a Fortitude Games anyavállalatát. Ezzel az ő felügyeletük alá került többek közt a Fall Guys: Ultimate Knockout is. A vészharangot kongató rajongók megnyugodhatnak: a bejegyzés egyből tisztázta, hogy ez az üzleti döntés semmiféle behatással nem lesz a Fall Guys játékmenetére, és sínen maradnak a korábbi tervek is, vagyis továbbra is érkezik az Xbox-konzolokra és Nintendo Switchre készülő port.

Paul Croft, a Tonic Games társalapítója elárulta, hogy óriási potenciált lát az Epic Gamesszel való társulásban. "Legyen szó akár a saját játékainkról, amelyekből a lehető legjobbat szeretnénk kihozni, vagy más fejlesztők alkotásairól, amelyek egy aprócska ötletmagból óriási üzleti sikersztorivá nőhetik ki magukat, biztosak vagyunk benne, hogy az Epic Games mellett elérhetjük azt, ami eddig elérhetetlennek tűnt."

10 komment - szólj hozzá!